• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Kayserigaz’dan İtfaiyeye Eğitim

Kayserigaz’dan İtfaiyeye Eğitim
Kayserigaz, doğalgazın etkin ve güvenli kullanımı konusunda kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği eğitimlere Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye çalışanlarını da ekledi.

Verdiği eğitimlere 2017 yılında hız kesmeden devam eden Kayserigaz, “Doğalgazın Güvenli Kullanımı ve Enerji Verimliliği” konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi olarak İtfaiye çalışanları ile bir araya geldi.
Eğitime katılan 40 kişilik itfaiye çalışanlarından oluşan gruba, doğalgaz kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılırken; doğalgazın kullanım alanları, olası bir tehlike anında ne tür önlemlerin alınması gerektiği ve nasıl müdahalelerde bulunulması gerektiği, doğalgaz altyapısında dikkat edilecek hususlar, ortak hareket edilmesi gereken durumlarda yapılması gerekenler konusunda bilgi verildi.
Kayserigaz İşletme Bakım Mühendisi Erşat Kara, İç Tesisat Kontrol Mühendisi Selahattin Emirosmanoğlu ve Pazarlama Birimi Uzmanı İsmail Ulu verdikleri eğitimde, doğalgaz kullanımının avantajları ve çevreye olumlu etkilerine dikkat çekerken, doğalgazın insan sağlığına etkisi, doğalgazın taşınması ve dağıtılması, iç tesisatlarda bina içi ve bacalarda dikkat edilmesi gereken hususlar ile hizmet alanları ve ilçelerdeki abonelik verileri ilgili bilgilendirmelerde bulundular.
Eğitimin sonunda itfaiye çalışanlarının sorularını yanıtlayan Acil Müdahale ve Bakım Birim Yöneticisi Fethi Can Hasilik, İç Tesisat Birim Yöneticisi Mehmet Onur Aydın, Pazarlama Birim Yöneticisi Mahmut Öztürk, gerçekleştirdikleri bu aktiviteler ile birlikte doğalgaz konusundaki bilincin artırılmasını hedeflediklerini belirttiler. Gerektiğinde birlikte hareket edilen kamu kurum ve kuruluşları ile teknik anlamda bilgi alışverişinin tüm kurumlara katma değer sağlayacağını sözlerine eklediler.
Kayserigaz, kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği eğitimle, doğalgaz kullanıcılarına olan hizmetin kalitesini artırmayı ve Kayseri halkının güvenliği için gerekli çalışmaların düzenli bir şekilde yapılmasını hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39