• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayserigöz Hastanesi

Kayserigöz Hastanesi
www.kayserinews.com'a Konuşan Hastane Koordinatör Ali Aygör2002 yılında Op. Dr.Fatih GÜNAN önderliğinde Özel Kayseri Lazer Merkezi olarak başladığımız ve 2004 yılından itibaren Özel Kayseri Göz Merkezi olarak devam ettiğimiz hizmet serüvenimize baş
Türkiye’nin en büyük göz hastanelerinden biri olmakla birlikte, göz hastalıklarında Türkiye'nin en önde gelen kuruluşlarından biri olmayı başaran Kayserigöz Hastenesi olarak, son 10 yılda öncü uygulamalarımızla ve sahip olduğumuz değerlerimizle kazanılan bölge halkının güveni ve yakınlığı göz önünde tutularak Kayseri’den, çevre illerden, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen göz sağlığı ile ilgili her türlü soruna karşı 365 gün, 24 saat kesintisiz üst düzey hizmet ve çözüm sunmaya devam etmekteyiz.

Yeni hizmet noktamız olan Özel Kayserigöz Hastanemiz şehrin merkezinde, ulaşımı kolay, 9 katlı ve 5000 m2’lik kapalı alan üzerine tesis edilmiş olup, modern donanımın ve konforun temsilcisidir. Hastanemizde 15 tane konforun ve kalitenin temsilcisi olan VİP oda, Açık ve Kapalı Otopark, Kafeterya, 50 kişilik Toplantı Salonu, geniş ve ferah Hasta Bekleme salonları, tam teşekküllü dünya standartlarına uygun 3 Ameliyathane, 10 Muayene odası, Excimer Laser ve Intralase (Bıçaksız Laser) Üniteleri, Argon ve Yag lazer Ünitesi, SLT, Retina Hastalıkları tanı ve tedavi ünitesi, Keratokonus Teşhis ve Tedavi merkezi, Şaşılık ve Çocuk Göz Merkezi, Kronik Hastalıklar Takip Merkezi, Tetkik odaları, Acil Servis birimleri bulunmaktadır.


Özel Kayserigöz Hastanesi olarak göz hastalıklarının tanı ve tedavisi ile ilgili en yeni bilgi ve uygulamaları size sunma konusunda öncülük ederken, tıp teknolojisindeki son gelişmeleri de yakından takip ediyor ve dünyada en çok tercih edilen cihazlarla sizlere hizmet vermekteyiz.
Uygulamalarımız dahilin de
2 adet son teknolojik Excimer Laser
İntralase Laser (Bıçaksız Laser) uygulamaları,
Keratakonus Teşhis ve Tedavi Merkezi
- İntralase Laserli yöntemle Korneal halka uygulaması
- Cross Linking Tedavisi
- SLT ( Glokom hastalığı için yeni teknoloji laser cihaz sistemi )
- OCT ( göz korneal topografi)
- Pentecam uygulamaları yapılmaktadır.


Mevcutta, hastanemizin hizmetlerinden, Kayseri ve civari bölgelerindeki hastalarımızın yanı sıra Türkiye’deki diğer bölgelerdeki vatandaşlarımız, yurtdışında ikamet eden gurbetçilerimiz yararlanmaktadır. Yeniliklerdeki öncülüğümüze, bölgemizde yine bir ilk olan, altyapı hazırlıklarının tamamlandığı, sağlık turizmi projeleri ile devam ederek hizmetlerimizi daha geniş coğrafyalardaki hastalarımıza ulaştırmaktayız. Dolayısıyla, bölgenin ve ülkenin sağlık kalite standartlarının geliştirilmesine öncülük ederek Türkiye’nin dünya sağlık üssü olma yolunda ilerlemesine katkıda bulunmak için çalışmaktayız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devletimiz tarafından da Kayseri sağlık şehri ilan edilmiş ve ard arda projeler hayata sokulmaktadır. Özel Kayserigöz Hastanesi olarak bölgemizde 3 ayrı kalkınma ajansı tarafından düzenlenen turizm çalıştayına panelist olarak katıldık ve bu konuda belirlenen politikaların içinde olduk. Ayıca Özel Kayserigöz Hastanesi olarak sağlık turizmiyle ilgili alt yapı çalışmalarına uzun zaman önce başladık ve yakın bir tarihte zaman zaman hastanemize gelen yabancı hasta sayısını artırmak için sağlık turizm paketlerini hazırlıyoruz. Özellikle sağlık turizmiyle gelen turistin sıradan turistin en az 5-10 katı fazla para harcadığını düşünürsek şehrimizin ve bölgemizin kalkınmasına katkısı büyük olacaktır.

Türkiye’nin en büyük göz hastanelerinden biri olan Özel Kayserigöz Hastanesi olarak, vereceğimiz ilkeli ve kaliteli sağlık hizmetimiz, güçlü ve deneyimli medikal kadromuz, mimari konseptimiz, kullandığımız son teknoloji tıbbi cihazlarımız, fiziki mekânlarımızın ferahlığı, konforu ve estetiği ile modern yönetim anlayışını benimseyen idari birimlerimiz ve başarısını hastanın yüzündeki gülümseme ile belirleyen tecrübeli, güler yüzlü personelimiz ile Avrupa ve Orta Doğunun göz sağlık üssü olmaya aday olup, sadece Kayseri ve Orta Anadolu’nun değil Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından gelecek çok sayıda hastaya hizmet vermeye devam edeceğiz.

Özel Kayserigöz Hastanesi olarak sizlerin ışığınız olan gözlerinize verilmesi gereken en üst derecedeki hassasiyeti tüm personelimiz ve son teknolojik altyapımızla konforlu ve ferah bir ortamda, sıcak bir ilgi ve güler yüzle karşılayıp tedaviniz süresince kendinizi evinizde hissetmenizi hedefliyoruz. Hastanemizden ayrılırken gözlerinizin gülüşünü görmek en büyük kazancımız olacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39