• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Kayserili çiftçiler iftarda buluştu

Kayserili çiftçiler iftarda buluştu
Kocasinan Ziraat Odası’nın organizasyonunda yaklaşık 300 çiftçi iftarda buluştu
Kocasinan Ziraat Odası, Kayseri çiftçi camiasını iftar yemeğinde buluşturdu. Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş’in ev sahipliğinde Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine Kayseri çiftçi camiası yoğun ilgi gösterdi.



Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş’in yönetimi, meclis üyeleri ve delegeleri ile birlikte tam kadro hazır bulunduğu iftar yemeğine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın ve İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Andaç, Tarım İl Müdürü Özkan Kayacan, TMO Kayseri İl Müdürü Salih Aksu, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Ali Sarı, Pancar Kooperatifi Müdürü İsmet Aksoy ve Müdür Yardımcısı Uğur Metiner, S.S. Yemliha Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İbrahim Ulusoy, ilçe tarım müdürleri, kooperatif başkanları, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.



İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, “Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane” veciz sözü ile dostluğu vurguladı. “Ramazan ayı kardeşlik ayı, paylaşma ayıdır. Ramazan ayı birlik ve beraberliği sembolize eder.” diye konuşmasına devam eden Güneş, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan konuşmasında “Çiftçi camiasının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını sağlayan Abdulkadir Güneş’e ve çiftçi camiasının bir araya getirilmesi için düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de yaptığı konuşmada “Kayserili çiftçiler olarak zor ve meşakkatli bir iş yapıyorsunuz. Tarımsal kalkınmanın gelişmesi için gösterdiğiniz başarılı çalışmalarla ‘Milletin efendisi’ olduğunuzu gösteriyorsunuz.“ diye konuştu. Tamer, kendisinin de bir çiftçi çocuğu olduğunu ifade ederek, Kayseri tarımında büyük emekleri olan çiftçiye ve tarımsal kooperatifçiliğe her zaman destek olmaya devam edeceğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39