• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİLİ MİLLETVEKİLLERİ'NDEN HASTA ZİYARETİ

KAYSERİLİ MİLLETVEKİLLERİ'NDEN HASTA ZİYARETİ
Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Erciyes Üniversitesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.
Meclisin tatile girmesiyle birlikte Ramazan ayı boyunca seçim bölgelerinde çeşitli etkinliklere katılan Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi kulak burun boğaz, fizik tedavi, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, endokrinoloji ve metabolizma servislerindeki yatan hastaları ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Ziyaretimizin amacı varsa hastanenin problemlerini dinleyerek, çözüm bulmak, hemde hastaları ziyaret etmek. Daha öncede olduğu gibi her türlü problemlerinizi çözmeye hazırız. Son günlerde de tam gün yasası karmaşası söz konusu idi. Anayasa mahkemesi tarafından iptal edilen tam gün yasası, Adalet Bakanlığı ile ilgili bir yasanın içerisinde geçiyordu. Anayasa mahkemesi usül yönünde tam gün yasasını tekrar iptal etti. Gerekçeli karar henüz açıklanmadığı için, net bir şey söylemekte yanlış olur ama, bu yasa tekrar meclise gelecektir. Düzeltilip tekrar meclisten çıkacaktır. Bu yasa hocalarımızın aleyhinde olacak bir yasa değildir. Belirsizlik ortamında sıkıntı yaşanıyordu. Yasanın çıkmasıyla birlikte o belirsizlikte ortadan kalkmış oldu." şeklinde konuştu.



Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, Erciyes Üniversitesi'nde yatan hastaları ziyaret ettik. Kayseri'yi sağlık konusunda diğer illerle kıyasladığımızda, son derece başarılı illerimizden bir tanesi. Hocalarımız başta olmak üzere hastane çalışanları başlı başına büyük gayret gösteriyorsunuz. Sağlık konusunda vatandaşlarımızın memnuniyeti hat safhalara ulaştı. Bir çok ülke ile kıyasladığımızda Türkiye'nin sağlık sistemi, gerçekten imrenilecek durumda. Vatandaşlarımız bir çok sağlı hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Bu konu devlet imkanları ile de alakalı. Bu konuda kaynak bulunması da son derece önemli." dedi.

Erciyes Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru ve başhekim yardımcıları ile birlikte hastaları ziyaret eden milletvekilleri, hastanenin eksikleri hakkında Başhekim Doğru'dan bilgi aldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39