• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİ'Lİ SÜPER LOTO TALİHLİSİ ORTAYA ÇIKTI TÜRKİYE'Yİ KANDIRDI-VİDEO

KAYSERİ'Lİ SÜPER LOTO TALİHLİSİ  ORTAYA ÇIKTI TÜRKİYE'Yİ KANDIRDI-VİDEO
Süper Loto'dan 22 milyon lira kazandığını fakat biletin yıkandığını söyleyen kişi herkesi kandırdı. 22 Kasım'dan bu yana kayıp olan Süper Loto talihlisi sonunda ortaya çıktı. 'Kuponum makinada yıkandı' diyen kişinin iddiaları ise asılsız ç
Süper Loto'dan 22 milyon lira kazandığını fakat biletin yıkandığını söyleyen kişi herkesi kandırdı. 22 Kasım'dan bu yana kayıp olan Süper Loto talihlisi sonunda ortaya çıktı. 'Kuponum makinada yıkandı' diyen kişinin iddiaları ise asılsız çıktı






Süper Loto’dan yaklaşık 22 milyon lira kazanan ve 22 Kasım'dan beri kayıp olan talihli ortaya çıktı.

Konuyla ilgili Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, gerçek talihlinin parasını bugün aldığını açıkladı.

Talihlinin parasının bulunduğu bankanın yetkilisi Atilla Zeybek, kazanan kişinin kimliği hakkında bilgiler verdi.

KAYSERİ DOĞUMLU İŞADAMI

Talihlinin 55 yaşında, evli ve iki çoçuğu olan Kayseri doğumlu orta ölçekli bir firmanın sahibi olan işadamı olduğu açıklandı. Zeybek, işadamının İstanbul'da oturduğunu ancak seyahat ettiği sırada kuponu Kayseri'de doldurduğunu kaydetti.

AYNI NUMARALARA OYNUYOR

Talihlinin normalde loto oynayan biri olmadığı ve hep aynı kuponu doldurduğu, en çok çıkan numaralarla oynadığı belirlendi.

KAZANDIĞINI ÜÇ GÜN ÖNCE FARK ETTİ

Talihlinin, dört-beş çekiliştir kuponları biriktirdiği için 3 gün önce kazandığını fark ettiği açıklandı.

HABERLERE ŞAŞIRMIŞ

Basında duyduğu haberlere bakınca şaşkınlık yaşayan talihlinin, sık sık seyahat ettiği için vakit ayıramadığı belirtildi.

PARAYI NEREDE KULLANACAK?

Zeybek, talihlinin parayı nerede değerlendireceğiyle ilgili olarak, "Ticaret, taşeronluk, inşaat malzemeleri işleriyle uğraşıyor. Parasını kendi işiyle ilgili değerlendirir diye düşünüyorum" dedi.

'BANA ÇIKTI AMA YIKANDI' İDDİASI VARDI

Bir vatandaş, paranın kendisine çıktığını iddia etmişti. İzmirli avukat Şakir Balcı, 21.7 milyon liralık Süper Loto talihlisinin İzmirli olduğunu, kendi doldurduğu kuponunun pantolonun cebinde kaldığını ve yıkandığı için bazı rakamların net olarak okunamadığını söylemişti. Ancak 324 bin TL’lik harç parasını yatıramadığı için mahkemeye başvurulamamıştı.

BİLETLERİN YÜZDE 99.50'Sİ SATILDI

Öte yandan yılbaşı çekilişi yaklaşırken 45 milyon liralık heyecan da katlanıyor. Milli Piyango Genel Müdürü Biçer, yılbaşı özel çekilişi için bastırılan Milli Piyango biletlerinin yüzde 99.50'sinin satıldığını açıkladı.

NTVMSNBC
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39