• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

KAYSERİNİN GURURU KAYSERİ ŞEKERSPOR İÇİN ANLAMLI TÖREN

KAYSERİNİN GURURU KAYSERİ ŞEKERSPOR İÇİN ANLAMLI TÖREN
Deplasmanlı Bölgesel Lig’in, yıldızlar barındıran yıldız takımı Kayseri Şekerspor, dev final maçlarının ardından 3. Lig’e yükselerek, Kayseri’nin ve Kayseri Şeker Fabrikası’nın gururu oldu. Geçtiğimiz gün Mersin Toroslar Belediyespor ile yaptığı final kar
Törene Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Şekerspor Yöneticileri, futbolcular ve çok sayıda fabrika çalışanı katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törende ilk konuşmayı takım kaptanı Kemal Severcan yaptı. Severcan, şekersporda futbol oynamanın büyük bir gurur ve önem arz ettiğini belirterek, bu takımla birlikte 3. Lig’e yükselmeyi başardıkları için tarifsiz mutluluk yaşadığını söyledi.

Severcan’ın ardından söz alan Teknik Direktör Cahit Erçevik ise takımın 22 hazırlık maçının ardından 3 final maçı oynadığını belirterek, “Biz bu takımda görev aldığımız ilk gün itibariyle hep şunu söyledik. Bizlere bu görevi layık gören insanların bize olan inancını ve güvenini sarsmamak adına sahada en centilmen şekilde top oynayıp, saha dışında yine en ahlaklı bir şekilde takımımızı ve şehrimizi temsil etmeliyiz. Çünkü bu kuruluş her şeyin en iyisine layıktır. Tıpkı futbolda da olduğu gibi,9 yıllık hasretin ardından bugün eğer 3. Lig’e yükselme başarısını yakalayabildiysek, bunda bize inanan değerli yöneticilerimizin ve kazanmayı arzulayan futbolcularımızın çok büyük emekleri vardır. Bize bu haklı gururu ve mutluluğu yaşatan tüm futbolcu kardeşlerime, ardından da tüm değerli yöneticilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün artık bizim bayramımızdır” şeklinde konuştu. Erçevik’ten sonra söz alan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. ve Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, bugünün çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek, şöyle konuştu. “Kayseri Şekerspor, uzun yıllar boyunca verdiği mücadelenin meyvesini bu sezon almış oldu. Bugün bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım diye bir araya geldik. Sezona başlarken tabi ortada bir sahamız dahi yoktu. Özellikle teknik heyetteki arkadaşlarımız Kayseri’de ilk defa görev yapacaklardı ve bununla birlikte o zorlu mücadeleye de farklı sahalarda yapılan idmanlar ile başlamış olduk. Çok şükür ki bugün bu noktalara geldik. Biz en başta şunu istedik tüm heyetimizden. Sahada ve saha dışarısında ahlak ve centilmenlik kurallarından asla ödün vermeyelim. Asla sportmenlik dışı bir hareket yapmayalım. Ve en önemlisi tüm sezonu kazasız belasız bir şekilde sonlandıralım.

Fakat ne kadar istemesek te fabrikamızda elim bir kaza meydana geldi ve alt yapı hocalarımızdan Köksal Demirok hocamızı bir kazada kaybettik. Bizde bu vesile ile yeni tesislerimizin ve sahamızın adını Köksal Demirok Tesisleri olarak değiştirdik. Hocamızın sporcuları da Kayseri Şampiyonu olarak hem göğsümüzü kabarttılar, hem de bizleri onurlandırdılar. Ardından Bal’da mücadele eden futbol takımımız ise 3 adet final maçı ile gurubun galibi olarak 3. Lig’e yükseldiler. Takımımız ayrıca Finalde 3 maç oynayan tek takım olma özelliğini de kazanarak, bu anlamda da bir ilke imza atmışlardır. Bu başarımız ile bu zamana kadar yapılan tüm harcamalarda ve tüm çalışmalarda, mütevazı bütçemiz ile ne kadar başarılı olunabileceğini de bir kez daha ispatlamış olduk.

Bu nedenle 3. Lig’e yükselen takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonra Kayseri Şekerspor sadece bizlerin değil, Kayseri’nin de önemli bir markası olmuştur. Statü gereği yakında aramızdan ayrılacak olan ve tarihe adlarını altın harfler ile kazıyan bazı futbolcularımızın da isimlerini, şirketimizin her türlü faaliyetinde layıkıyla anacağız” Yapılan bu konuşmaların ardından plaket törenine geçildi.

Başarıda emeği geçen tüm yöneticilere sırayla plaketleri verilirken ardından tüm futbolcular ve teknik heyet sırayla platformda ayrılan yerlere davet edilerek, Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın elinden plaketlerini aldılar. Törenin son plaketini ise spora verdiği destek ile tanınan ve teknik heyet ile sporcular tarafından çok sevilen Genel Müdür Hayri Dikbaş aldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39