• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Kayseri’nin İnşaat Sektöründe Adıyla Marka Olan Müteahhitlerinden Suat Altın

Kayseri’nin İnşaat Sektöründe Adıyla Marka Olan Müteahhitlerinden Suat Altın
Kayseri’nin inşaat sektöründe adıyla marka olan müteahhitlerinden Suat Altın kayserinews.com'a açıklamalarda bulundu. son yıllara damga vuran başarılarının altında 1970’li yıllardan bugüne gelen inşaat tecrübesi olduğunu söyledi.
1970’DE ALTIN İNŞAAT OLARAK KURULDU

Hayırsever işadamı kimliği ile de öne çıkan müteahhit Suat Altın, yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Kayseri’nin gurur duyduğu
bir şirket olarak hizmet verdiklerini belirterek, “Bugünlere kolay gelmedik, inşaat sektöründe köklü bir geçmişimiz var. Birden bire ortaya çıkmış bir firma da değiliz.1970 yılında Altın İnşaat adı ile kurulan ve özellikle konut alanında uzmanlaşan firmamız, günümüze değin ürettiği toplamda 300.000 m2’lik yaşam alanlarıyla yaklaşık 3.000 aileyi ev sahibi yapmıştır. 2006 yılından bugüne de Suat Altın İnşaat-Taahhüt-Emlak. San.Tic. Ltd. Şti.olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz.” dedi.

ÖZGÜN PROJELER

Suat Altın, gerçekleştirdikleri birbirinden değerli projelerle ve hayata geçirdikleri özgün tasarımlarla her zaman fark edilen işlere imza attıklarını ifade ederek, “Projeden inşaata, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarına kadar, her ayrıntısı düşünülmüş eserler meydana getiren firmamız, farklı yaşam tarzları ve bütçelere göre tasarladığı projelerde, Türk insanının huzur bulabileceği mekânlar inşa etti. Suat Altın İnşaat, çalışanlarıyla birlikte; doğa, çevre ve insanla barışık, kaliteden ödün vermeyen projeler üretirken, azami müşteri memnuniyeti sağlamayı ve güç aldığı Türk ekonomisine değer katmayı bir görev bilmektedir.” şeklinde konuştu.

SUAT ALTIN’A GÖRE MÜTEAHHİTLİK NEDİR?

Kayseri’de müteahhitlik belgesi alan kişi sayısının Almanya’daki müteahhit sayısı kadar fazla olmasıyla ilgili düşüncesini sorduğumuz Altın, müteahhitliğin tanımını, “Müteahhitlik, her şeyden önce, projelerin özündeki yaratıcılığa bağlılık duymayı, saygı göstermeyi gerektirir. Projenin kırılma noktası, onu hayalden gerçeğe taşırken sergilenecek söz konusu duyarlılıktır.” ifadeleriyle yaptı ve “Bu işi hakkıyla yapacaksa sayının fazla olması zenginliktir ama durum böyle mi ona bakmak lazım” dedi.
Suat Altın, müteahhitliğini gerçekleştirdiği
her projeye çağdaş bakış açısıyla yaklaştıklarını; tüm süreçlerde her emek verenin projenin özüyle bütünleştiği mükemmel bir işbirliği ve takım ruhu ile çalıştıklarını söyledi.

Altın, “İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına
inanıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum ve her yeni birey de bu değerler zincirinin vazgeçilmez
bir parçası olarak aramıza katılıyor.” şeklinde konuştu.

CEZBEDEN KAMPANYALAR

İnsan hayatının değerini yükselten projeler tasarlamayı ve gerçekleştirmeyi amaçladıklarını belirten Suat Altın, yaptıkları kampanyaların da bu vizyona hizmet ettiğini söyledi, “Eski evini getir yenisini al” adıyla yürüttükleri kampanya çerçevesinde 600 konutta eski evi veya arsası olan ve bunları satıp ev almak isteyenlere yardımcı olduklarını, vatandaşların eski evlerini peşinata sayarak istedikleri kattan evlerini verdiklerini söyledi.

Ülkede ekonomik ve siyasi istikrarın sağlanmasıyla birlikte konut satışlarında da paralel bir artış yaşandığını ifade eden Altın, “Vatandaşlar artık 10 yıl ve daha uzun vadede plan yapıp borçlanabiliyor. Bu ekonomik istikrarın göstergesidir” diye konuştu.



Öteyandan, Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, kampanyalarına 2013 yılında da devam edeceklerini vurgulayarak yeni dönemde hediye edecekleri
otomobil sayısını 3 çıkarttıklarına dikkat çekerek şunları söyledi. “Diğer bir kampanyamız ise bizden daire satın alan müşterilerimize umre paketi hediyemiz olacak. İki taraflı bir mekan sunmaya çalışacağız.

Hem ev imkanı tanıyacağız. Hem de Ahiret için umre fırsatı ile hazırlık sunma imkanı vereceğiz.” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39