• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Kayserispor 3 ismi gönderiyor!

Kayserispor 3 ismi gönderiyor!
Süper Lig'de teknik direktör Robert Porsinecki'nin gelişi ile yeni bir hava yakalayan Kayserispor'da devre arasında 3 oyuncu ile yolların ayrılacağı öğrenildi.
Kayserispor'un yıldız oyuncusu Franco Cangele ile kaleci Navarro ve forvet Emir Kujovic'in ara transfer döneminde Kayseri'den kesin ayrılacakları öğrenildi.

Sakaryaspor'dan geldikten sonra önemli işlere imza atan ancak sakatlığı döneminde uzun zaman yeşil sahalardan uzak kalan Franco Dario Cangele ile sarı kırmızılı kulübün yolları devre arasında ayrılıyor. Kayserispor'un Türkiye Kupası nı kazandığı maçta ciddi bir sakatlık geçiren daha sonra futboldan uzak kalan Cangele, A 2 takımının Samsunsporla oynadığı maçta yine benzer bir sakatlık geçirerek aylarca tedavi görmüştü. Geçtiğimiz sezonun sonlarında sahalara dönen Cangele kendisinden istenilen performansı artık sergileyemezken ilk on birde de şans bulamamanın sıkıntısı içerisine girdi. Cangele, geçtiğimiz günlerde de yayıncı kuruluşun mikrofonuna ‘gitmek istiyorum' ifadelerini kullanmıştı. Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Cangele'nin devre arasında iyi düşünüp kararırı vereceğini ancak kendisinin gitmek istemesi durumunda yapılacak bir şey bulunmadığını ifade etti.

Emir de gidiyor

2010-2011 sezon arasında Kayserispor'a transfer olan Boşnak asıllı İsveç'li forvet oyuncusu Emir Kujovic'de Kayserispor'dan ayrılacak oyuncuların başında geliyor. Teknik direktör Şota döneminde fazla forma şansı bulamayan ancak zaman zaman kendisine verilen şansları iyi değerlendiren Emir Kujovic'e, yeni teknik direktör Robert Prosinecki'de ilaç olmadı. Sarı kırmızılı formayı giymek için antrenmanlarda iyi çalışan İsveç'li forvet oyuncusu Kujovic, her şeye rağmen istediğini başaramadı ve artık pes etti. Kujovic'in de devre arasında gitmesi kesin gözüyle bakılıyor.

Kaleci Navarro

20 Nisan 2011 yılında Kayserispor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Arjantin'li kaleci Nicolás Navarro'nun da durumu Cangele ve Emir'den farksız. A2 takımı ile idmanlara çıkan ancak Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin gelmesiyle yeniden A takımına dönen Navarro'da Kayseri'den ayrılacak isimler arasında bulunuyor. Geçtiğimiz sezon kulüp bulması istenilen Arjantin'li kaleci, birkaç görüşme yapmış ancak olumsuz sonuçlanınca Kayseri'de kalmıştı. Kulüp yönetiminin Navarro'yu devre arasında kesin gönderilmesi için girişimlerde bulundukları belirtildi.
sporx faruk aydemir
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39