• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİSPOR, EKSİ 10 DERECEDE FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRLANIYOR

KAYSERİSPOR, EKSİ 10 DERECEDE FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRLANIYOR
Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını eksi 10 derecelik havada yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Şota Arveladze, hazırlık öncesi tesislerin salonunda futbolcularla toplantı yaptı. 32 maçtır sahasında yenilmeyen Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek oyuncularla tek tek direktif veren Şota, bu maçtan galip ayrılma adına en iyi mücadeleyi göstereceklerini söyledi. Şota, "Çok kaliteli oyunculardan oluşan bir takım ile mücadele edeceğiz. Biz takım olarak hazırız. Güzel bir atmosferde en iyi oyunu sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.
Gaziantepspor maçında sol arka adalesinden sakatlanan Diego Biseswar'ın yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalabileceğini belirten Şota, Arjantinli Santana'nın da forma giyemeyeceğini kaydetti.
Amrabat konusunu dahususunu değerlendiren Şota, "Milli maç için ülkesine giden Amrabat inşallah dönerken kendi hatasını düşünecek ve takıma katkı sağlamaya devam edecek" diye konuştu.
İlk devrenin ilk maçlarında iyi performans yansıtamadıklarını ancak kapanış maçlarında toparlanarak tatmin edilen yerde ligi tamamladıklarını belirten Şota, "İkinci devre sakatlıkların yanı sıra Amrabat da yoktu. İkinci devre açıkça kötü başladık. Önümüzde 14 maç daha var. Bir an evvel toparlanarak hedefimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz" diye konuştu.
Eksi 10 derece soğukta çalışmalarını düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondüsyon ve maç yaparak sürdüren takım ara ara soğuk havada zorlandı.
Bu arada Kayserispor'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçının kafile başkanlığını Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın yapacağı ifade edildi.
Öte yandan Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Buna göre karşılaşmayı, Bülent Yıldırım, Serkan Gençerler, Erdinç Sezertam ve Hakan Özkan yönetecek.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39