• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayserispor Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kayserispor Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı
Kayserispor Zorlu Virajda
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kadir Has Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde konuşan Kayserispor Teknik Direktör Robert Prosinecki, “Ben geldiğimden beri söylediklerim aynı şeyler. Fazla değişen bir şey yok. Takımın ve oyuncuların ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyorum. Son dönemde özellikle son 5 maçtır aldığımız sonuçlar, biraz şans belki takımın biraz daha birbirini tanıması, beraber oynama alışkanlığı kazanmasından kaynaklanıyor” dedi.

Prosinecki, “Geriye dönüp baktığımızda sonuçları almadığımız maçlarda bile yine buna yakın ve bu seviyede doğru futbol oynadığımızı ve izlettirdiğimiz düşünüyoruz. Tabi maalesef futbolda sonuçları alınca her zaman konuşulur. Bu 5-6 maçlık bir durum değil. Şu ana kadar herhangi bir şey başarmış değiliz” diye konuştu.

Maçları tek tek değerlendirdiklerini söyleyen Prosinecki, şu şekilde konuştu:

“Olayı analiz etmeye çalışıyoruz. Şimdi önümüzde Mersin İdman yurdu maçı var. Onu en iyi şeklide ve kayıpsız atlatıp, galibiyet serimizi devam ettireceğiz. Oyuncuların üstünde bir baskı oluşturmak için kazanmalıyız ya da kesinlikle şöyle olacak diye değil. Biz kendi ritmimizi bulduğumuz zaman, kendi oyunumuzun ne olduğunu anladıktan sonra ve rakibe kabul ettirdikten sonra zaten sonucu alabilecek bir takımız. Buradaki kalite buna yeterli. O yüzden yaptığımız çalışmalar hep bu şekilde. Maç maç değerlendiriyoruz ve gidebildiği yere kadar bu yenilmezlik serisini götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle bazı isimler gelir gelmez oynar durumda, direk takıma alıp monte ettiğimiz kullandığımız oyuncular. Özellikle defans hattını toparlamasını bakımından Marco’nun orada çok iyi işler yaptığını ve büyük performans gösteriyor geldiği günden beri. Ceyhun daha önce Galatasaray’da ve Trabzon’da bu seviyelerde futbol oynama alışkanlığına sahip bir oyuncu, tabiî ki de çok hızlı bir katkı sağlamıştır. Bunlar doğru şeyler. Sol bek konusunda Abdullah, sol bek orta saha ya da farklı bir yer değil bütün pozisyonlarda sorumsuz, nerede ihtiyacımız olursa oynatabileceğimiz bir oyuncu. Önemli faktörler bunlar ve üç oyuncunun katılımı fark yarattı diyebiliriz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39