• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KAYSERİSPOR - SUAT ALTIN İNŞAAT K.ERCİYESSPOR MAÇI OLAYLI GEÇTİ

KAYSERİSPOR - SUAT ALTIN İNŞAAT K.ERCİYESSPOR MAÇI OLAYLI GEÇTİ
Kayserispor ile Erciyesspor hazırlık maçında karşılaştı. Maçta 5 gol 3 sakatlık vardı

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı değerlendiren iki Kayseri ekibi, hazırlık maçı oynadı. Kayserispor ile Erciyesspor, Kadir Has Tesisleri'nde oynanan maçta birbirlerini sınadı. Taraftarların da ilgi gösterdiği müsabakada 3 penaltı 5 gol vardı. Kayserispor'da Ömer Bayram, Erciyesspor'da ise kaleci Zülküf, sakatlanarak oyun alanını erken terketti. Maçın ikinci yarısında da Necati Ateş elinden sakatlanarak oyundan çıktı. Erciyesspor adına skor 2-2 iken İlhan Parlak penaltı atışında topu auta attı.Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur ve yeni başkanı Yücel Şahin'in olmadığı hazırlık maçında Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, 2.Başkanı Mahmut Bakır ve yöneticilerden Ali Süslü ile Ömer Uyar da takip etti. Kayserispor'da ise yeni yönetici Erdem Temizyürek maçı izleyenler arasında idi.


KAYSERİSPOR - K.ERCİYESSPOR: 3-2


SAHA: Kayseri Kadir Has Tesisleri
HAKEMLER: Ömer Murat Ülger ** Mustafa Arıöz ** Volkan Sarıkaya **
KAYSERİSPOR: Deniz Doğan Mehmet ** Serkan Kurtuluş ** (Dk.46 Cüneyt Köz **) Sereno Fonseca ** Berkay Can Değirmencioğlu ** (Dk.83 Alper Doğan **) Alper Uludağ ** Okay Yokuşlu *** Mehmet Eren Boyraz ** (Dk.46 Ömer Bayram *) (Dk.49 Cem Ekinci **) Anıl Taşdemir *** (Dk.46 Diego Biseswar **) Srdan Mijailovic ** (Dk.46 İbrahim Dağaşan **) Turgut Doğan Şahin ** (Dk.46 Bilal Yener Arıca **) Rogerio Bobo ***
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Zülküf Özer ** (Dk.30 Yusuf Balcıoğlu **) Mahmut Özen *** Kader Mangane ** Caner Osmanpaşa *** (Dk.45 Emre Öztürk **) Uğur Demirkol ** Murat Yıldırım ** (Dk.46 Barış Memiş **) Senijad Ibricic *** (Dk.46 Kerim Avcı **) Mehmet Akgün *** Cenk Ahmet Alkılıç ** (Dk.46 İlhan Parlak *) Necati Ateş ** (Dk.65 Tayyip Kanarya **) Jacques Zoua ** (Dk.46 Arnaldo Edinho **)
GOLLER: Rogerio Bobo Dk.30 (pen) ve 55, Yener Arıca Dk.83 (Kayserispor) Mehmet Akgün Dk.40, Arnaldo Edinho Dk.67 (pen) (Kayseri Erciyesspor)


İlginç Anlar..
Kayseri Kadir Has Tesisleri'nde soğuk bir havada oynanan hazırlık maçında saha içerisindeki mücadele kadar teknik adam ve futbolcuların aralarında yaptıkları konuşmalar da ön plana çıktı. Kayserispor ve Erciyessporlu teknik heyet ve futbolcular, en çok hakeme itiraz ederken Erciyessporlu Necati Ateş'in Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'ya yönelik yaptığı çıkış dikkat çekti. İşte o anlardan bazı başlıklar..

Necati Ateş (Kayserispor taraftarının kale arkasında protesto etmesine) : Süleyman Abi (Süleyman Hurma) orayı sustur. Ben gitmeyim oraya.
Turgut Doğan Şahin (Herkesin kendine seslenmesi üzerine) : A....K... Turgut Turgut.. Bu ne ya..
Süleyman Hurma (Hakemlere tepki veriyor) : Bu ne yahu. Burayı karıştırmaya mı geldiniz, maç yönetmeye mi?
Bülent Korkmaz (Hakeme tepki verirken) : Kenara göre veya kafasına göre karar verecekse yönetmesin abi. Kendimiz de oynarız.
Cüneyt Dumlupınar (Oyuncularını uyarıyor) : Okayy. Hep uyanık hep uyanık. İçerde uyuma.
Cenk Ahmet Alkılıç (Faul itirazı yaparken) : Hocaaaa. Arkadan atlıyo yaa arkadan. Bu ne yaaa


Haber: Hacı YAMAN
Fotolar: Yavuz YIKILMAZ

Kaynak: Kayseri Tempo

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39