• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Kayserispor Taraftar Derneği'nden Cavcav'a Tepki

Kayserispor Taraftar Derneği&#39nden Cavcav&#39a Tepki
Kayseri Grup 38 Taraftar Derneği, devam eden şike soruşturması bazı kişi ve kurumlar tarafından tam bir keşmekeşlik içine sokularak basın üzerinden tüm adli makamlar adeta tehdit edilerek linç kampanyası başlatıldığını ileri sürdü.
Dernek Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Ülke sporuna verilebilecek zararlar hesap edilmeden pervasızca sarfedilen sözler, ilk meyvelerini Fenerbahçe- Shaktar maçında kendini göstermiştir dedi.

Basın Sözcüsü Mehmet İncialan Kulüpler birliğinin şu anki resmi vekil başkanı Kayserispor başkanı olmasına rağmen ortalarda hiç yoktur. Meydan tamamen Gençlerbirliği Başkanı sayın İlhan Cavcav'a kalmıştır. Sayın Cavcav, Fenerbahçe avukatına taş çıkartacak şekilde cümleler sarfederek sürekli olarak konuyu ekonomik sebeplere getirmektedir. Bir kişinin bu kadar ekonomiyi ön planda tutup hiç bir manevi değeri ele almaması son derece komiktir. Biz sayın başbakanımıza sayın Cavcav'ı Merkez Bankası başkanlığına getirmesini istiyoruz. Banka kasalarının dolup taşacağına inanıyoruz şeklinde konuştu.

Mehmet İncialan, Kayserispor-Erciyesspor özel maçında iki sezon önce sahaya 20 taraftar girip çıktı diye, sporseverlere para cezası verildiğine dikkati çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:

2 sezon önce Kayserispor-Kayseri Erciyesspor hazırlık maçında çok masumca sahaya inip geri çıkan 20 kişi hem para hem de stada girememe cezası almıştır. Yasanın yeni haline ilk örnek Bursa taraftarıdır. Karşılarında Beşiktaş taraftarı yok, olaylar stadın dışında cereyan ediyor ve Bursapor hem hükmen mağlup, hem de 5 maç saha kapatma cezası veriliyor. Şimdi yasa çok daha serttir. Yasa herkese eşit uygulanmalıdır. Ayrıca televizyondan tahrik yasaya göre suçtur. Kişi ve kurum ayırt etmeden varsa tüm suçlular cezalarını çekmelidir. Hiç kimse devletin savcısını, hakimini hem tehdit edip hem de birilerine hedef yapamaz. Bu iş ya bugün temizlenir ya da sonsuza dek temiz futbol lafı unutulur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39