• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Kayserispor'dan Müftüoğlu'na öfke

Kayserispor&#39dan Müftüoğlu&#39na öfke
Kayserispor, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun iki tartışmalı pozisyonda penaltı çalmaamasına büyük tepki gösterdi.
Kayserispor'da hakem Kuddusi Müftüoğlu'na iki tartışmalı pozisyonda vermediği penaltılardan dolayı tepki var.

Sarı kırmızılı camia, hakem Müftüoğlu'nun 2 penaltı kararına hükmetmediği gibi ikili mücadelelerde tüm avantajları sarı-lacivertli ekipten yana kullandığını öne sürdü. Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Müftüoğlu'nu MHK'ye şikayet edeceklerini söyledi. Pehlivan, özellikle maçın ikinci yarısında sarı-kırmızılı ekibin rakibi karşısında daha etkili ve istekli bir oyun ortaya koyduğunu ancak orta hakem Müftüoğlu'nun çalmadığı penaltı kararlarından çok sarı-kırmızılı oyuncuları gereksiz faullerle baskıladığını ve hızını kestiğini ileri sürdü. Pehlivan, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

Kayserispor olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Merkez Hakem Kurulu'na gerek yazılı, gerekse sözlü şikayetemizi ileteceğiz. Orta hakem Kuddusi Müftüoğlu maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar takdir haklarını konuk ekipten yana kullanarak oyuncularımızın hızı kesti. Adeta Fenerbahçe'nin ağır aksak oyun tarzına katkıda bulundu. Kendisiyle ilgili MHK'ya gerekli şikayetimizi ileteceğiz. Penaltı kararlarını görmezden gelirken, oyuncularımıza yapmadıkları faulden dolayı sarı kartlar vererek, basiretsiz bir yönetim tarzı ortaya koydu. Maçın ikinci yarısında 6 oyuncu değişti, çok sayıda oyuncu sakatlandı. Oyun, çaldığı gereksiz fauller yüzünden duraksadı ama uzatma süresini de az gösterdi. Spor programlarındaki yorumcular ve gazetelerde çıkan yorumlar da Kuddusi Müftüoğlu'nun hakemliği bırakmasını önerenler bile oldu. Taraflı tarafsız herkes dün gece Kayserispor'un hakkının yenildiğini hem gördü, hem de dile getirdi. Biz de camia olarak. bu haksızlığı gerekli yerlerde dile getireceğiz. Genç oyuncularımızın emeğine yazık oldu.

Fenerbahçeli Orhan Şam, maçtan sonra sarı lacivertli ekibin otobüsüne doğru yönelirken, 53. dakikada Kayserisporlu Santana'nın kafa vuruşunda topla elinin temasıyla ilgili olarak DHA muhabirinin kendisine yönelttiği Pozisyon penaltı mıydı? şeklindeki soruya O pozisyonu hatırlamıyorum yanıtını verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39