• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

KAYSERİSPOR'DA ELEKTRONİK KART DÖNEMİ

KAYSERİSPOR'DA ELEKTRONİK KART DÖNEMİ
KAYSERİSPOR TRİBÜNLERİNDE PASSOLİG DÖNEMİ BAŞLIYOR

KAYSERİSPOR TRİBÜNLERİNDE PASSOLİG DÖNEMİ BAŞLIYOR 
- SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN UYARINCA, 14 NİSAN 2014 TARİHİNDEN İTİBAREN TÜM SPOR TOTO SÜPER LİG VE PPT 1. LİG KULÜPLERİNİN MÜSABAKALARINI OYNADIKLARI STADYUMLARDA ELEKTRONİK KART VE ELEKTRONİK BİLET UYGULAMASINA GEÇİLİYOR 
- KAYSERİSPOR KULÜBÜ, TARAFTARLARIN ALACAKLARI PASSOLİG KARTLARININ 2014-2015 SEZONU SONUNA KADAR GEÇERLİ OLACAĞINI DUYURDU
Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Bu tarihten itibaren, maçlarda kanunlara aykırı davrananların stadyumlara girmesi engellenip, kadın, çocuk ve ailelerin de çekinmeden güvenli bir ortamda maçları izleyebilmeleri mümkün olacak. 
Kayserispor Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, "PASSOLİG’le beraber kağıt bilet devri kapanıyor. Elektronik biletlerin PASSOLİG Kartlara yüklenmesiyle birlikte maçlara çok daha hızlı bir şekilde, uzun kuyruklarda beklemeden girmek mümkün olacak. PASSOLİG Kart, stadyumlara girişi sağlayan kişiye özel bir kimlik kartı olmanın yanı sıra taraftarlara tek bir kartta pek çok kartın sağladığı faydayı da sunuyor. Maç bileti, banka kartı, kredi Kartı, kulüp taraftar kartı, ulaşım kartı ve mağaza indirim kartı. Hepsi tek bir kartla, PASSOLİG kartla birlikte taraftarımızın ayağına geliyor" denildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kayserispor’un değerli taraftarları, bundan böyle günlük hayatlarının her noktasında PASSOLİG Kart ile yaptıkları alışverişler neticesinde kendilerine özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilecek, çeşitli hediyeler kazanabilecek, tüm bunları yaparken Kayserispor’a da çok önemli bir katkı sağlamış olacaklar. Uygulama kapsamında Kayserispor’a gönül veren değerli taraftarlarımızın da günlük bilet ve kombine satın alırken PASSOLİG Kart sahibi olmaları gerekiyor. Bu sezon (2013-2014) satın alınan PASSOLİG Kartları 2014-2015 sezonu sonuna kadar geçerli olacaktır. PASSOLİG kartınızı ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca alabileceksiniz. Kartınızı alabilmeniz için, başvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, 15 TL vizeleme bedelini ödemeniz yeterli. Sonrasında kartınız ister adresinize kurye ile isterseniz de stat gişemizden ya da anlaşmalı PTT şubelerinden teslim edilecektir. Maç günlerinde stadyum gişelerinden PASSOLİG kart başvurusu alınmayacaktır. Bu sebeple, taraftarlarımızın PASSOLİG Kart’ını önceden almaları büyük önem taşımaktadır."
PASSOLİG kart sahibi olan taraftarların ister passo.com.tr bilet sitesi üzerinden, ister gişeden, isterlerse de Türkiye genelindeki binlerce noktadan kartlarına maç biletini yükleyebilecekleri bildirilen açıklamada, "Kombine bilet sahipleri de PASSOLİG kart sahibi olmalarıyla birlikte, maçlarını kartlarına yükleyebilecektir. Satın aldığınız maçın bilgisi, tüm detaylarıyla e-posta adresinizle paylaşılacak, cep telefonunuza mesaj olarak iletilecektir. Ayrıca stadyumlarda maç günleri konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısı alınabilecektir" denildi.
Açıklamada, önemli bir uyarıda da bulunularak, "2013-14 sezonu için kombine kart sahibi taraftarlarımız, sezon sonuna kadar kartlarını stadyum girişlerinde kullanmaya devam edebileceklerdir. Önümüzdeki futbol sezonundan (2014-15 sezonundan) itibaren kombine bilet satışları ve girişleri de sadece PASSOLİG Kart ile gerçekleşecektir" ifadeleri kullanıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39