• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

KAYSERİSPOR'DA TRABZON MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR'DA TRABZON MESAİSİ BAŞLADI
KAYSERİSPOR'DA TRABZON MESAİSİ BAŞLADI
Spor Toto Süper Lig'de dün gece sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, ara vermeden 15. haftada Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Fenerbahçe maçı sonrası Karpuzatan Tesislerinde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenmana çıkan futbolculardan, dün akşam ilk 11’de oynayan oyuncular düz koşu yaparken, yedek soyunan futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.
Fenerbahçe’ye attığı golle toplam gol sayısını 9’a çıkartan Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Bobo, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Tabi ki, kendi performansımdan memnunum. Fenerbahçe’ye gol attığım için çok mutluyum. Son dakikada gol yiyerek kötü bir talihsizlik yaşadık. Bu tip golleri yediğimizde durum daha da zorlaşıyor. Bu son dakika gollerini Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor’dan da yemiştik. Bunun için çok üzgünüz. Bundan sonra böyle hataları bir daha tekrarlamamamız gerekiyor. Böyle olunca iş bizim için daha zor oluyor. Ben lig bitimine kadar bu tempoyla devam etmek istiyorum. Buradan önce de Beşiktaş’ta çok uzun seneler oynadım. Orada gollerin gelişi vardı. Ümit ediyorum ki sezon sonuna kadar çok gol atarak takımıma yardımcı olmak istiyorum” diye konuşu.
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ederek güzel futbol ortaya koymaya çalıştıklarını ifade ederek, "Maç bizim elimizdeydi. Son dakikalarda konsantrasyon kaybından dolayı gol yedik. Bunun için üzgünüz ama takımın iyi olduğunu söyleyebilirim. Oyuncular çalışmalarını iyi bir şekilde devam ettiriyor. Geçen haftalarda da Gaziantepspor takımından son dakikada gol yiyerek 2 puan bırakmıştık. Bu maçtan da yediğimiz son dakika golüyle 2 puan daha bıraktık. Yani toplamda bu şekilde 4 puan kaybettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maçlar artık geçmişte kaldı. Önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız. Maçtan önce kime sorsanız Kayserispor’un 1 puan almasını kabul ederdi ama maçtan sonra 2 puan kaybettiğimizi gördüler” şeklinde konuştu.
Takımın iyi olduğunu kaydeden Hırvat teknik adam, "Genel performansa bakacak olursak takımın oyunundan memnunum. Takıma oynatmak istediğim oyunu oynamaya başladılar. İyi futbol oynadığımız dönemlerde puan kayıpları yaşamasaydık belki de daha yukarılarda olacaktık. Şu anda daha olumlu şeyler konuşuyor olabilirdik. Ayrıca Türkiye’de kariyeri olan Bobo için olumsuz şeyler söylemem mümkün değil. Ümit ediyorum ki gollerini atmaya devam edecek. Çok çalışkan ve profesyonel bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39