• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİSPOR'DAN LİGİ SALLAYACAK BOMBA TRANSFER

KAYSERİSPOR'DAN LİGİ SALLAYACAK BOMBA TRANSFER
KAYSERİSPOR'A BENFİCA'DAN 2 TRANSFER

- Kayserispor, Benfica'dan transfer ettiği oyuncular Vanderley Dias Marinho ve Diego Lopez ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, 5 oyuncu daha transfer edeceklerini açıkladı. 
Kayserispor Kulübü'nün Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "İlk olarak Suruç'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere ve Kayserili şehidimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızda görmek istediğimiz iki futbolcumuzu bu gün takımımıza katıyoruz. Futbolcularımızın kulübümüze katkıları olacaktır. Hocamız ile görüşmelerimiz doğrultusunda 5 oyuncu transferi daha yapacağız" dedi.
Yeni transferlerden Derley ise, "Öncelikle bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Atacağım golleri de takımımızın iyi yerlere gelmesi için atacağım. Şuan sadece oynayacağımız futbola odaklanmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 
Benfica'dan bir diğer transfer Diego Lopez ise Kayseri'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Sahada yapacaklarım ile bu sıcak karşılamaya cevap vermek istiyorum" diye konuştu.
Kayserispor'un Portekiz ekibi Benfica kulübünden transfer ettiği Vanderley Dias Marinho, 2013-2014 sezonunda Maritimo kulübünde gösterdiği 30 maçtaki 17 gollük performansı ile dikkat çekmişti. O sezon sonuna kadar Oscar Cardozo'nun yerine 2,5 milyon Euro transfer bedeli ile Benfica'ya transfer olan Vanderley Dias Marinho, Portekiz ekibinde geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi maçları da dahil takımda sürekli kendisine yer buldu. Forvet mevkisinde oynayan golcü futbolcu Kayserispor'a 1 yıllığına kiralanırken, sarı-kırmızılı ekiple Benfica arasında satın alma opsiyonlu bir anlaşma imzalandı. 
Kayserispor, yine Benfica'dan bir yıl kiralık olarak kadrosuna kattığı Diego Lopez'de forvet arkasında görev yapıyor ve bu futbolcu geçen sezon 46 lig maçında 9 gol 2 asist yaptı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39