• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

KAYSERİSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA:

KAYSERİSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA:
MOUCHE BİZİMDİR BİZİM KALACAK'
Kayserispor Yönetimi, geçtiğimiz yıl transfer ettiği Pablo Mouche'i satma konusunda hiçbir düşüncelerinin olmadığını belirterek, ''Pablo Mouche'nin bonservis bedelinin yüzde 30'una sahip olan Boca Juniors'tan geriye kalan hisseleri almaya hazırız'' dedi.

Arjantin'de yayınlanan bir gazeteye Boca Juniors tarafından yapılan açıklamada, Mouche'nin bir Katar takımına transferine Kayserispor'un izin vermemesi nedeniyle kendilerinin zarara uğratıldığının iddia edilmesi üzerine Kayserispor Yönetimi bir açıklama yaparak, Boca Juniors'a cevap verdi. Kayserispor Yönetimi, ''Geçtiğimiz yıl transfer ettiğimiz ve formamızı giymesinden gurur duyduğumuz Pablo Mouche'nin transfer iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Boca Juniors takımında bulunan Pablo Mouche'nin yüzde 30 hissesi satılık ise, Kayserispor Kulübü bu hisseleri satın almaya hazırdır. Her nasıl Kayserispor Kulübü olarak Pablo Mouche isimli futbolcumuzdan memnun isek, aynı memnuniyet ve huzur, Mouche için de geçerlidir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadelerine yer verildi.

ARJANTİN'DE YAYINLANAN GAZETEDEKİ AÇIKLAMA
Arjantin'de yayınlanan bir gazetede, Boca Juniors'un, bonservis hakkının yüzde 30'unu elinde bulundurduğu Mouche'nin, Katar ekiplerinden El Jaish'e satılmasına izin vermeyen Kayserispor'a tepki gösterdiği ifade edilmişti. Arjantin’de yayınlanan gazete, Boca Juniors’dan Kayserispor'a transfer olan Pablo Mouche'nin geçtiğimiz günlerde Katar’ın El Jaish takımından 11 milyon 400 bin dolarlık bir teklif aldığını yazmış, Mouche’nin bonservis haklarının yüzde 30'unun Boca’nın elinde olduğunu hatırlatan gazete, Kayserispor’un bu futbolcuyu Katar'a satmak istememesi üzerine Arjantinli kulübün 3 milyon 420 bin dolarlık önemli bir gelirden olduğunu belirtmişti. Gazete, bu transferin gerçekleşmemesinin asıl nedeni olarak da Kayserispor Yönetimi'nin Mouche için El Jaish kulübünden 16 milyon dolar istemesi olarak göstermişti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39