• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

“KAYSERİ’YE YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET”

“KAYSERİ’YE YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET”
“Kayseri bir kültür şehri"

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenledi 1. Kayseri Kitap Fuarı’na katılan yazarlar Kayseri’nin bir kültür merkezi olduğunu kanıtladığını belirttiler. Yazarlar ve vatandaşlar Kitap Fuarı’ndan övgüyle söz ettiler. 
“KÜLTÜR HAYATINA CANLILIK GELDİ”
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Kitap Fuarı’na katılan yazarlardan Necip Tosun, nitelikli ve popüler yazarları bir araya getiren fuara katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Fuarın, Kayseri’nin kültür hayatına büyük bir canlılık getirdiğini ifade eden Tosun, “Cıvıl cıvıl ve çok kalabalık bir fuar. Kayseri’de büyük bir kitap sevgisi ile karşılaştım. Demek ki Anadolu’da büyük organizasyonlar yapılabiliyormuş. Bu organizasyona emek veren herkesi tebrik ediyorum. Tüm önemli yazarları da Kayseri Kitap fuarına katılmaya davet ediyorum” dedi.
“BU FUARLA GÖRÜLMEMİŞ BİR BAŞARI YAKALANDI”
Kitap Fuarı’na katılan yazarlardan Ali Ural da, senelerce devam eden kitap fuarlarında görülmeyen başarının Kayseri Kitap Fuarı’nda yakalandığını belirterek, “Nasıl bir çağrıdır ki tüm Kayserililer fuara geliyor. Bütün yazarlar kitap imzalamaktan yoruldular. Tabi ki tatlı bir yorgunluk bu. Fuara gelenler sadece bakmak için değil yazarlar ve kitaplar için geliyorlar. Kayseri’nin sadece sanayi ve ticaret merkezi değil, aynı zamanda kültür merkezi olduğuna inandım” diye konuştu.
“ETKİLEŞİM ÇOK GÜZEL”
Yazarlardan Sultan Tarlacı ise, fuara gelen ziyaretçilerin heyecanına dikkat çekti. Yazarların böyle heyecanlı okurlar istediklerini ifade eden Tarlacı, “Özellikle gençlerin ilgisi çok fazla. Genelde başka yerlerde akşam saatlerinde fuarlar sakinleşir; ama burada ilgi bitmiyor. Etkileşimin çok güzel olduğunu hissettim” dedi.
“KAYSERİ’YE YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET”
Kitap Fuarı’na katılan Engin Noyan da organizasyondan övgüyle bahsetti. Çok hayırlı ve önemli bir işin altına imza atıldığını vurgulayan Noyan, “Kayseri’ye yapılan en büyük hizmetlerden birisi oldu. Kayseri’yi zaten severim; ama bu fuar cilası oldu. Başkanınızın kıymetini bilin. Buraya gelmekten ve bu fuarı görmekten büyük mutluluk duydum” diye konuştu.
“ÇOK ÇALIŞILMIŞ VE ÇOK EMEK VERİLMİŞ”
Fuarı gezen vatandaşlar da organizasyon nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Çok çalışılmış ve çok emek verilmiş bir organizasyonun yapıldığını vurgulayan vatandaşlar, bu kadar güzel bir organizasyonun Kayseri’ye kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39