• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Kaza sonucu hayatını kaybeden aileye Hizmet-İş'ten yardım

Kaza sonucu hayatını kaybeden aileye Hizmet-İş'ten yardım
Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve talihsiz bir kaza sonucu yaşamını kaybeden Yakup Zeytin’in ailesine 30 Bin Türk Lirası yardım yapıldı.

www.kayserinews.com güncel haber sitesi

Reklam verebilirsinizTELEFON 0352 231 31 39

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve talihsiz bir kaza sonucu yaşamını kaybeden Yakup Zeytin’in ailesine 30 Bin Türk Lirası yardım yapıldı. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hizmet-İş Sendikası Genel Merkezi tarafından sosyal bir proje kapsamında tüm üyelerine ferdi kaza sigortası yaptırıldığını söyleyerek şu şekilde devam etti, “ Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde hizmet alım yoluyla çalışan üyemiz Yakup Zeytin isimli arkadaşımız geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti.

Bizlerde girişimlerimiz sonucunda ferdi kaza sigortası yaptırdığımız kuruma talebimizi bildirerek onların istemiş olduğu evrakları temin ettik. Bugün sonuçlandı ve temin edilen 30 Bin Türk Lirası ailesine teslim edildi” dedi.


Sendika Başkanı Çelik 15 Temmuz gecesi vefat eden Yakup Zeytin ile Kayseri Cumhuriyet Meydanında birlikte olduklarını söyleyerek şu şekilde devam etti, “15 Temmuz gecesi Yakup ve diğer üyelerimizle darbe girişimini duyunca Kayseri Cumhuriyet Meydanında hep birlikte buluştuk.

Geç saate kadar yanımızdaydı. Sabah namazını Yahyalı da kılmak için aramızdan ayrıldı. Sabah namazından sonra da anne ve babasını ziyaret etmek için Derebağ Mahallesine geçerken kaza yaptığını ve yaşamını kaybettiğini öğrendik. Bizim için Yakup demokrasi şehididir.

Çünkü geç saatlere kadar vatanını, milletini demokrasi nöbetiyle beklemiş, uykusuz kaldığı için de yolda kaza yaparak hayatını kaybetmiştir. Bizler kendisinden razıyız inşallah Allah’da razı olur. ” dedi.


Çelik, “ Yaşamını kaybeden Yakup kardeşimizin eşi ve 3 kız çocuğu bizlere emanet. Her türlü dert ve sıkıntılarında yanlarında olup ihtiyaçlarını gidermek bizim boynumuzun borcudur. Vermiş olduğumuz bu paralar ailelerin acılarını azaltmayacaktır. Fakat geri de bırakmış olduğu ve bize emanet olarak gördüğümüz ailesinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden üyelerimize tekrardan Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39