• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KCETAŞ'TAN ABONELERE UYARI

KCETAŞ'TAN ABONELERE UYARI
Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, telefonla vatandaşları arayarak enerji tasarrufu sağlayan cihaz sattıklarını ve ucuz elektrik kullanacaklarını söyleyerek kredi kartı bilgilerini isteyen kişi veya kişilere itibar etmemeleri ko
Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci son zamanlarda bazı kişi veya kişiler vatandaşları telefonla arayarak enerji tasarrufu sağlayan cihaz sattıklarını ve kredi kartı bilgilerini isteyen kişi veya kişilere inanmamaları konusunda uyardı. KCTEAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
“ Son zamanlarda bazı kişi veya kişiler, vatandaşlarımızı telefonla arayarak yüzde 30 ucuz elektrik alabilecek durumdasınız bize kredi kartınızın üç haneli güvenlik kodunu verin diyerek şirketimizin de adını kullanarak telefonla aranıldığını ayrıca enerji tasarrufu sağlayan cihaz sattıklarını da söyleyerek kredi kartı bilgilerini istemektedirler. Bu kişi veya kişilerle şirketimizin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Kesinlikle bu kişilere inanmayın. Böyle durumlarda şirketimizin 207 80 00 veya 7 gün 24 saat hizmet veren 444 7 186 no'lu çağrı merkezimizi arayarak bilgi edinebilirsiniz.” dedi.
Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, enerji tasarrufuna yönelik vatandaşlara evlerinde ve işyerlerinde uygulayabilecekleri bazı bilgiler vererek şunları söyledi; “ Eğer enerjiyi daha verimli kullanmak enerji tasarrufu sağlamak istiyorsanız evlerinizde ve iş yerlerinizde enerji tasarruflu ampuller kullanın. Boş yere yanan lambalarınızı söndürünüz. Beyaz eşyalarınızın A sınıfı ve üzeri olmasına özen gösteriniz. Televizyon, müzik seti, bilgisayar gibi elektronik cihazları kumanda yerine açma kapama düğmesinden kapatınız. Çünkü kumandadan kapatılan elektronik cihazlar elektrik tüketimine devam etmektedir. Elektronik sayaç kullanıyorsanız ve üç zamanlı tarifede iseniz beyaz eşyalarınızı gece tarifesinde çalıştırınız.” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39