• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KCTEAŞ’TA GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KCTEAŞ’TA GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KCTEAŞ’TA GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ - YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ SEÇİLDİ - 54 MİLYON TL’LİK KARIN YÜZDE 30’U ORTAKLARA DAĞITILACAK
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. (KCTAŞ) Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda yönetim kurulu başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçildi.

KCTEAŞ konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Sema Cıngıllıoğlu katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçildi.
2011 ve 2012 yılı çalışmaları ile ilgili bilgi veren KCTEAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, 2012 yılında müşteri memnuniyetini hedeflediklerini bildirdi. Büyükkeçeci, güler yüzlü hizmet verme amacında olduklarının altını çizerek, 2012 yılında abone güncellemesi yapacaklarını söyledi.
2011 yılında kurulan çağrı merkezinde ise 148 bin adet çağrının cevaplandığını açıklayan Büyükkeçeci, “Yine müşteri memnuniyeti açısından su ve elektrik faturalarının birlikte tahsil edilmesine imkan tanıyan akıllı vezne uygulamasına 2011 yılında başlanmıştı. Toplam 8 adet akıllı vezne ile abonelerimize hizmet verilmekte. 2012 yılında ise PTT ile anlaşma yapılarak tahsilat veznelerimiz peyderpey PTT’ye devredilecektir. Bu konudaki çalışmalarımız son aşamaya geldi” diye konuştu.

2011 yılında şirket olarak 39.1 milyon TL’lik yatırım harcaması yaptıklarını açıklayan Büyükkeçeci, “Bu harcama bir yıl önceki orana göre yüzde 16 artışa denk gelmiştir. 2012 yılı içinde ise yatırım ve işletme bakım harcamalarımız 46 milyon TL olarak EPDK tarafından onaylanmıştır. 2011 yılında 158 kilometre daha yer altı kablosu döşenerek yer altı kablo uzunluğu 2 bin 63 kilometreye ulaşmıştır. Havai hattımız ise 653 kilometre ilave edilerek 15 bin 35 kilometreye ulaşmıştır” dedi.
Yapılan çalışmaların EPDK tarafından da begenildiğini ve diğer şirketlere model olarak gösterildiğinin altını çizen Büyükkeçeci, “Şirketimiz bu yıl yaklaşık 428 milyon TL ciro yapmış olup, 13.8 milyon TL vergi ödenmiş ve geçen yılki 36 milyon TL olan karını 55 milyon TL’ye yükseltmiştir” diye konuştu.

KCTEAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci’nin konuşmasından sonra Yönetim ve Denetim Kurulları tek tek ibra edildi.
Şirketin 55 milyon TL’lik kardan EPDK’nın öngördüğü yüzde 30’luk bölümünün ortaklara dağıtılması kararlaştırılırken, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin yol harcırahlarına artış yapıldı.

Yönetim Kurullarına ise bir yıl süre ile Mehmet Özhaseki, Bekir Yıldız, Memduh Büyükkılıç, Sema Cıngıllıoğlu, Kerim Erengül, İlker Sert ve Atilla Özmen oy birliği ile seçildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39