• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KİÇİKAPI MAHALLESİ ASFALTLANIYOR

KİÇİKAPI MAHALLESİ ASFALTLANIYOR
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kiçikapı Mahallesi’nde yer alan alanlarda

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kiçikapı Mahallesi’nde yer alan alanlarda yol genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda Serdar ve Vatan caddeleri ile buna bağlantılı sokaklarda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi. 
Esnaf ve tüketicileri ağırlayan çalışmalar
Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 2 bin ton asfalt kullanılarak caddeye bağlantılı yollarda asfalt çalışmasının gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kiçikapı Mahallesi’nin Kayseri için bir prestij yeri olduğunu bu nedenle çalışmaya önem verildiğini belirtti.
Yapılan çalışmaların Kiçikapı Mahalle esnafı ile mahalle sakinlerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
Melikgazili olmanın farklılığı
“Kiçikapı Mahallesi şehrimiz için çok önemli bir mahalledir. Çünkü bu semt oturma alanı çok az olan ancak alışveriş merkezleri ile çarşının bu bölgede yer alması sebebi ile gündüz nüfusun en yoğun olduğu mahalledir. Kayseri bir bölge şehri olmasından dolayı Kiçikapı Mahallesi’nde gündüz, şehir dışından gelen çok sayıda komşu misafirlerimiz açısından prestij mahallesidir. Ayrıca Kayseri Lisesi, Lale Camii, Eski Kayseri evleri ve mahallesi ile Kayseri’nin temel mimari yapıları Kiçikapı Mahallesi’dir. Bu bölgede ana cadde ve sokak yollarında yayalara özel yollar inşa edildi. Şimdi de asfaltlama çalışması yapılmaktadır. İlk etapta 2 bin ton asfalt kullanılarak güvenli ve seri ulaşım sağlanacaktır. Kiçikapı halkına şimdiden hayırlı olsun.”
Melikgazi Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarını yerinde izleyen bölge halkı ve çarşı esnafı ise “Kiçikapı halkı olarak yoğun bir gündüz nüfusa hitap ediyoruz. Melikgazi Belediyesi, Kiçikapı Mahallemize özel bir önem ve hassasiyet göstermektedir. Çünkü bu mahalle tarihi mekanları, alışveriş merkezleri ve yoğun iş ve ekonomi merkezi ile Kayseri’nin adeta kalbidir. Gerçekleştirilen çalışma ile güvenli ve seri bir ulaşım sağlanmaya başlandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dediler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39