• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KILIÇDAROĞLU AYTÜNER KAPLAN’I HAC’A GÖNDERECEK

KILIÇDAROĞLU  AYTÜNER KAPLAN’I HAC’A GÖNDERECEK
CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU, ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki patlama şehit olan sivil memur Ayşegül Pürnek, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit olan Yüzbaşı Yiğitcan Ciğa ve Astsubay Burhan Kaplan’ın ailelerini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, şehit Astsubay Burhan Kaplan’ın babası Aytüner Kaplan’ın talebi üzerine kendisini Hacca göndereceğini söyledi.


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da ki patlama şehit olan sivil memur Ayşegül Pürnek’in, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit olan Yüzbaşı Yiğitcan Ciğa ve Astsubay Burhan Kaplan’ın ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak Ankara’da meydana gelen patlamada şehit olan sivil memur Ayşegül Pürnek’in Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan baba evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan Üstteğmen Yiğitcan Ciğa’nın Nato caddesinde bulunan evine giderek, ziyaret etti.


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra 3 gün önce Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Astsubay Burhan Kaplan’ın Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas mahallesinde bulunan baba evine geçti. Burada Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, Yıldız’la tokalaştıktan sonra taziye çadırına geçti. Şehit Astbubay Burhan Kaplan’ın babası Aytüner Kaplan ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Baba Aytüner Kaplan’ın Hac talebini geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, baba Kaplan’ı hacca göndereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Şehit babasının Hac talebi oldu. Diyanet İşleri Başkanımız ile görüşeceğim. İnşallah talebini yerine getiririz” dedi.
Kılıçdaroğlu ziyaretlerin ardından karayolu ile kentten ayrıldı.

20160227aw672276_01.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39