• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Kılıçdaroğlu, bu Avrupalıların bir dediğini iki etmiyor

Kılıçdaroğlu, bu Avrupalıların bir dediğini iki etmiyor
Kontrollüdarbe yalanı

YENİ AKİT KÖŞE YAZISI SİNAN BURHAN

15 Temmuz kanlı darbe girişimine karşı 81 vilayetimizde “Anma ve anlama etkinlikleri” düzenlendi.

Bu etkinlikler çerçevesinde şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle andık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin feraseti sayesinde bu kanlı darbe girişimi püskürtüldü.

İktidarı ve muhalefeti ile bu kanlı darbeye karşı iyi sınav verdik. Yenikapı meydanında bütün siyasiler bir araya geldi. Darbeye hep birlikte “hayır” denildi.

Keşke darbeye karşı bu anlamlı duruş, “Yenikapı ruhu” devam etseydi. Yenikapı’da Ak Parti, CHP ve MHP bir araya gelerek barış ve kardeşlik mesajı verdiler.

Darbeye karşı sivil iradenin yanında olduklarını belirttiler. Ancak daha sonra CHP Genel Başkanı bu hain darbe girişimini sulandırmak için “kontrollü darbe” dedi. 

Bu cümle, şehitlerimizin kanını sızlattı. 

Gazilerimizi üzdü.

Fetö başta olmak üzere uluslararası medya, sivil toplu örgütleri de bu hain darbeyi meşrulaştırmak için dezenformasyon yapıyorlar. 

PKK müntesipleri ve Fetöcüler bütün dünyada Sayın Erdoğan’ı kötülemek için lobi yapıyorlar. “Bu ülkede özgürlük yok” diyorlar.

Hadi CHP Genel Başkanını anladık ta ya AK Parti içindeki işgüzarlara ne demeli. 15 Temmuz darbe girişiminin “iç savaş girişimi” olduğunu anlamayanlara ne demeli?

 Sureti haktan görünüpte gaflet içinde olanlara ne demeli ?

Dün darbeye karşı çıkmayan Almanya, AB, bugün Türkiye’ye ekonomik ambargodan söz ediyor. 

AB ülkelerinin yöneticileri, 15 Temmuz şehitlerine baş sağlığı dilemediler. Gazilerimizin halini hatırını sormadılar. PKK terör örgütünü öven Avrupalılar şehitlerimize sahip çıkmadılar. 

Sorsam, AB ülkeleri yöneticileri bir şehit ailemizi ziyaret etmişler mi? Avrupa’da yayın yapan gazeteciler bir şehit ailesiyle ilgili haber yaptılar mı? 

Elbette haber yapmadılar. PKK’ya ve FETÖ’ye sahip çıkan Avrupalılar şehitlerimize sahip çıkmadılar. 

Sayın Kılıçdaroğlu, bu Avrupalıların bir dediğini iki etmiyor. Avrupalılar “kontrollü darbe” diyor, Kılıçdaroğlu da “kontrollü darbe” diyor. 

Türkiye’de milli siyaset yapan partilerin Avrupalıların bu iki yüzlülüğünü dile getirmeleri gerekir. “Kontrollü darbe” demek şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarına büyük hakarettir.

15 Temmuz’a sahip çıkarak Avrupalılara ders vermeliyiz. “15 Temmuz” demek Sultan Alparslan’a sahip çıkmak demektir. “15 Temmuz” demek Çanakkale’ye sahip çıkmak demektir.

O nedenle biz “15 Temmuz destanı”nı anlatmaya devam edeceğiz. Kılıçdaroğlu’nun kontrolsüz yalanlarına artık inanmıyoruz. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39