• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

“KILIÇDAROĞLU MEZARA KADAR BENİ UNUTMAYACAK”

“KILIÇDAROĞLU MEZARA KADAR BENİ UNUTMAYACAK”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiraları ile ilgili olarak, “Kılıçdaroğlu beni mezara kadar unutmayacak. Onun bizden çok çekeceği var” dedi.
Andy-Ar araştırma şirketinin Ocak ayında 21 ilde yaptığı araştırmada, vatandaşların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 28 oranında asılsız iddialarda bulunduğunu, yüzde 75’inin ise beğenilecek bir özelliğinin bulunmadığını ifade ettiği açıklandı.

Araştırma şirketinin yayınladığı sonuçları değerlendiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Kılıçdaroğlu hakkında olumlu bir şey söylemem mümkün değil. Çünkü yaşanmışlıklar var” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun yalan yanlış iddialarda ısrar ettiğinin altını çizen Başkan Özhaseki, “Bir yıl kadar önce onunla ihtilafımızda 13 yalanı vardı. Sonra bu 20’ye kadar çıktı.

Hala ara ara yalan söylemeye devam ediyor. Bir lider düşünün ki konuştuğunun büyük bir kısmı yalan. Sanal alemde yaşıyor. O sanal alemde algı ile yaşıyor. Kendine has bir algı oluşturmaya çalışıyor. ‘Ben çok dürüst bir adamım. Yolsuzlukların üzerine gidiyorum. Acayip takip ediyorum’ diye bir algı oluşturmaya çalışıyor” diye konuştu.
Özhaseki, değerlendirmesine şu şekilde devam etti:
“Bazı insanlar, partisinin sempatizanı olduğu için buna inanıyor. Bazı insanlar da ‘Acaba’ diyor. Fakat bir müddet sonra gelişen olaylarla adamın söylediği her şeyin yalan olduğu ortaya çıkıyor.’Ben çok dürüstüm’ diyen adam, torununu, 6 aylık çocuğunu ve ilköğretimde okuyan çocuğunu sigortalı yapıyor. ‘Bu nasıl dürüstlük?’ diye sorarlar. Eski defterler açılınca, SSK’da militanların işe alındığı, SSK’nın nasıl zarara uğratıldığı dökülüyor. Sonra vatandaşlar tarafından da ‘Bu adam iş bilmiyor’ diye yorum yapılır.

Kayseri gibi iftira attığı yerlerde zamanla bütün gerçekler ortaya çıkar. Daha biz bir şey yapmadık. Bundan sonra yapacağız. Devalar kesinleştikçe onun bizden çok çekeceği var. Unutmak istese de mezara kadar beni unutmayacak. Çünkü insanların namusu ve şerefi ile oynamak kadar kötü bir şey olamaz.”
21 ilde çıkan sonuçların ileriki zamanlarda artacağını söyleyen Özhaseki, “Kılıçdaroğlu’na inanmayanların oranı yüzde 35 veya 40’lara kadar çıkacaktır” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39