• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Kılıçdaroğlu sen benim rakibim olamazsın

Kılıçdaroğlu sen benim rakibim olamazsın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de katıldığı Kayseri Ticaret Odası 120. Onur Yılı etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:
"Milletin tercihlerinden çok korkuyorlar. Milli iradeden çekiniyorlar. Millete güvenseler başkanlık sisteminden korkmazlar.Bugün yeni anayasa konusunda olumsuz tavır alanları ortak özelliği milletin iradesinden korkmalarıdır.

Bölücü terör örgütünden, paralel devlet yapılanmasının hiçbir farkı yoktur.

Devlet Kürtleri öldürüyor diyorlar. Elinize, dilinize dursun. Bunu diyenler 1128 sözde akademisyen. Hayatta o bölgelere gidip, bölge halkıyla görüştükleri yok. Biz kefenimizi giydik bu yola öyle çıktı. Bu ülkede bölücülük, ayrımcılık yok. Olmayacak. Biz tek milletiz. Devlet içinde devleti asla kabul edemeyiz. Buna karşı mücadeleyi veriyoruz ve vereceğiz. Bu toprakların içerisinde yer alanlar, bu hukuk devleti içinde yasalara uymak zorundadırlar. Kimse bu vatan toprakları üzerinde operasyon yapamaz. Yapan olursa bu milletin ta kendisini karşısında bulur.

Diyarbakır'da öğrencilerin karne aldıkları günde el yapımı bomba atıyorlar ya. Ey akademisyenler siz öğrenci yetiştirmiyor musunuz? Bu alçakların yanında nasıl duruyorsunuz ya? Siz nasıl akademisyensiniz! Bunlar akademik terörün aktörleridir.

Kılıçdaroğlu sen benim rakibim olamazsın
Ana muhalefetin başı da 'biz Allah'tan korkmuyoruz' dedi. Bu tür gafları çok yapıyor. Bizim ahlakımız gereği dikkat etmek zorunluluğumuz var. Bu zatı ben muhatap almıyorum. İçindeki çirkinlikleri bir kez daha ortaya dökmüştür. Şimdi de 'karın ağrım neymiş açıkla' diye tutturmuş. Bu senin, partin içindeki karın ağrın. Bu zat için söylenecek çok şey var, ama onun seviyesine inmek istemiyorum. Kılıçdaroğlu sen benim rakibim olamazsın. Sen öyle bir yerde değilsin. Bugüne söylediğin her şey yalan ve yanlış çıktı. Epey para kazandık bundan. Galiba cebinden ödemiyor. Buna rağmen ders almadı. Sözlerini tutmaması normal şartlarda sokağa çıkamaz hale getirir. Kılıçdaroğlu'nu Allah ıslah etsin diyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39