• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

"KILIÇDAROĞLU SEN YALAN MAKİNESİSİN"

"KILIÇDAROĞLU SEN YALAN MAKİNESİSİN"
Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'e niye ihanet ediyorsun

ANTALYA'da çoşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun gençlere seçilme imkanı verilmesine ilişkin sözlerine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan"18-25 yaş arasındaki gençlere seçilme imkanı vermesi değişimi hızlandıracak ama bu ana muhalefeti neden rahatsız ediyor? Gençlerimize neden güvenmiyorsun? Gazi Mustafa Kemal cumhuriyeti gençlere emanet etmemiş miydi? Kılıçdaroğlu Gazi Mustafa Kemal'in partisinin başında değil misin o zaman Gazi Mustafa Kemal'e neden ihanet ediyorsun" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

"FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ MİLLETİ TESLİM ALAMADI"

 

FETÖ terör örgütü milleti teslim alamadı. Durup dururken bu topraklar vatan olmadı.Cumhurbaşkanınız bugüne kadar kimsenin önünde eğilmedi. Biz ancak Rabbimizin karşısında eğiliriz. Bundan sonra da bu yolculuğumuzu hep beraber böyle yürüteceğiz. 16 Nisan halk oylaması çok önemli. Biz yönetim sistemimizi keyfimiz için değil geleceğimiz için değiştiriyoruz. Az önce bu ülkenin cumhurbaşkanlarını, başbakanlarını dinlediniz. Ne dediklerini duydunuz bu iş damdan düşenlerin işidir damdan düşmeyenler bu işi bilmez. Ana muhalefetin başındakinin SSK'yı ne hale getirdiğini biliyoruz. Akşam başka sabah başka konuşuyor.

"KILIÇDAROĞLU BUNU BİLE OKUMAMIŞSIN"

Bir konuşması varya ana muhalefetin başındaki zatın bakın ne diyor dinleyin. Ey Kılıçdaroğlu bu kavga çıkmasın diye biz cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığı birleştiriyoruz. Bunu bile okumamışsın. Artık cumhurbaşkanı başbakan yok. Sadece cumhubaşkanı sadece başkan var anladık mı? Dikili ağaçları yok. Ana muhalefetin başındaki zat SSK'nın başındaydı hastanelerin hali neydi aman Allah'ım! Sağlıklı gir hasta çıkarsın.

Sizlere 16 Nisan'da evet değidiğimize neler olacağını anlatmak istiyorum diğerleri gibi konuşmak istemiyorum. Yeni hükümet sisteminin en önemli kazanımı güven ve istikrardır.

MUSTAFA KEMAL'E NEDEN İHANET EDİYORSUN?

Koalisyonlar dönemi kapanıyor, istikrar garanti altına alınıyor. 18-25 yaş arasındaki gençlere seçilme imkanı vermesi değişimi hızlandıracak ama bu ana muhalefeti neden rahatsız ediyor? Gençlerimize neden güvenmiyorsun? Gazi Mustafa Kemal cumhuriyeti gençlere emanet etmemiş miydi? Kılıçdaroğlu Gazi Mustafa Kemal'in partisinin başında değil misin o zaman Gazi Mustafa Kemal'e neden ihanet ediyorsun bir yanlış da burada. Türkiyemizin geleceğini gençlerimize emanet ediyoruz.

Ben cumhurbaşkanı olarak şuan çok daha rahatım yeni sistemde böyle olmayacak sorgulanabileceksin. Niye o zaman böyle bir şey yapıyorsunuz? Bu hayırcılar varya bunlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne, Fatih Sultan Köprüsüne hayır demişlerdi.Marmaray'a hayır dediler.

"KILIÇDAROĞLU SEN YALAN MAKİNESİSİN"

Çıkmış başkan lokantaları, muhtarlıkları kapatılacak diyor. Yalanı bunun kadar güzel kullanan yok. Ben BM Genel Kurulu'nda konuşuyorum ertesi gün konuşuyor cumhurbaşkanı sanki muhtarlara konuştu diyor. Muhtarlarımız çok rahatsız oldu Ankara'da bir toplantıda konuşuyor bir muhtarımız sordu bizi küçümsediniz dedi. Haddimize mi dedi. Ey Kılıçdaroğlu sen yalan makinesisin. 55 bin muhtarımız var hepsini davet edeceğim. Muhtar BM genel Kurulu'na gelmiş olanlardan aşağı değildir. Diyor gelecek genç parlamentoya girecek, 2 yıl sonra emeklilik hakkını kullanacak, sonra emekli maaşını alacak yok böyle bir şey. Yeniden milletvekili olamıyorsa 23 yıl prim ödeyecek emeklilik 65 yaş. Bunu neden söylemiyorsun? İşine gelmiyor. Öyle de olsa böyle de olsa gençlerimize inanıyorum. Kılıçdaroğlu kendisine 100 tane yardımcı, 500 tane bakan atayacak diyor. Yapma yalan söyleme. Daha çok çalışman lazım sen anlamazsın bu iş biraz da olur olmaz meselesi. Mantığı var. Cumhurbaşkanı bilemedin üç yardımcı ve bakan sayısı şu mevcudu koruyacaktır. Gereğine göre azalır ya da artar. Ama bunlar dervişin fikri neyse zikri de odur varya. Her ne kadar genel müdürlükten gelme olsa da bu zat devlet terbiyesi almamış, usül, erkan öğrenmemiş.

GÖREVİ BİTENİN DOKUNULMAZLIĞI KALKACAK

Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanların ömür boyu dokunulmazlığı olmayacak.Görevi bitenin dokunulmazlığı kalkacak.

Kandil, Pensilvanya, Avrupa duysun diyorlar ki sayın cumhurbaşkanı hayır diyenlere terörist diyor benim öyle derdim yok. Kim hayır diyor  Kandil'deki teröristler hayır diyor. İmralı, Pensilvanya'daki hayır diyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39