• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Benzetme

Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Benzetme
Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Beşir Atalay'la ilgili 'köstebek' iddialarına çok sert cevap verdi.
Başbakan Tayyip Erdoğan, "Deniz Feneri'nde köstebek Beşir Atalay'dır" diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Kızılcahamam'dan yanıt verdi.
Erdoğan, "Bu ülkenin altına senelerce korku tünelleri kazan köstebek zihniyetlere avukatlık yapanlar, dosya işportacılığıyla siyasi ikballerini teminat altına alamayacaklarının farkında olsunlar. Sağa sola attıkları çamur yine kendi duvarlarına yapışacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde CHP'nin kara propaganda peşinde olduğunu savunarak, "İsim vermeyeceğim, ama siz zaten robot resmini tanıyacaksınız. Biri çıkmış siyasetin kirlendiğinden söz ediyor. Daha evvel kaç defa karanlıkta ıslık çaldın, kaç defa içi boş dosyaları havada salladın" dedi.

AKP 18. İstişare ve Değerlendirme toplantısı, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de gerçekleştirildi. Toplantı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı değerlendirme konuşması ile sona erdi. Konuşmasında ana muhalefet partisi CHP'yi eleştiren Başbakan, "İsim vermeyeceğim, ama siz zaten robot resmini tanıyacaksınız. Biri çıkmış siyasetin kirlendiğinden söz ediyor. Daha evvel kaç defa karanlıkta ıslık çaldın, kaç defa içi boş dosyaları havada salladın" dedi.

-"BÖYLE MUHALEFETE ÜZÜLÜYORUM"-

Anamuhalefetin bütün demokrasilerde çok temel bir kurum olduğuna işaret eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu ülkenin halkına senelerce korku tünelleri kazan köstebek zihniyetlere avukatlık yapanlar, dosya işportacığı yaparak siyasi ikballerini teminat altına alamayacaklarının farkında olsunlar. Attıkları taş her defasında kendi başlarına düşüyor, yine düşecek. Kendi üstlerini başlarını temizlemeden sağa sola attıkları çamur yine kendi duvarlarına yapışacak. Ana muhalefet tüm demokrasilerde çok temel bir kurumdur. Ama bizim anamuhalefet, partimizin hallerini gördükçe çılgına dönüyor, ben de onların haline acıyorum. Zaman zaman böyle muhalefete can feda diye düşündüğüm de oluyor ama daha çok üzülüyorum. Son günlerde bizim muhalefet yine kara propaganda peşinde. İsim vermeyeceğim, ama siz zaten "robot resmini' tanıyacaksınız. Biri çıkmış siyasetin kirlendiğinden söz ediyor. İnsan biraz haya eder. Biraz diyorum, zira o kadarı da yeter. Biraz haya eden insan bütün Türkiye'nin duyduğu, kendi partisinin belediye başkanının ifadesiyle, ses kasetlerini hep beraber dinledik. "Yamyamları doyuramıyorum' diyen kendi belediye başkanının itirafını da duyar da ses verir.

-"YANLIŞ KILAVUZLAR SEÇİYORSUN"-

Hani, senaristin biri sana hafiye rolünü oynarsan baş Aktör olursun dedi de sen bu rolü çok benimsedin ya... Daha evvel kaç defa karanlıkta ıslık çaldın, kaç defa içi boş dosyaları havada salladın? Şimdi kalktın, Sayın Atalay için salladığın dosyayı daha evvel benim Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı için de salladın, Sayın Yazıcı için de sallamıştın. Saçma sapan bir elektronik mailden hareketle 'istifa, istifa' diye meydan meydan dolaşmıştın. Gerçek ortaya çıktığı zaman ise ne oldu? Ne "Bir köstebek beni aldattı' dedin ne de özür diledin. Hiçbirini yapmadın. Defalarca mahcup olduğun bu yöntemden artık vazgeç. Ya vazgeç ya da kılavuzunu değiştir. Yanlış kılavuzlar seçiyorsun."

-"HERKES BAKAN YARDIMCISINA ULAŞABİLECEK"-

Değerlendirme toplantısında daha mevcut durumu, gelecek hedeflerini konuşup, tartıştıklarını anlatan Başbakan Erdoğan, şimdi de yeni bir sürecin başında, yeni bir maratona başladıklarını belirtti. Kendilerine birçok yazılı soru iletildiğini ifade eden Erdoğan, bakan yardımcılığı kurumunu bunların takibi ve çözümü için tesis ettiklerini kaydetti.

"Rahat rahat benim her milletvekili arkadaşım, siyasetin içinde olan her kardeşim, vatandaşım bakan yardımcılarına ulaşabilir" diyen Erdoğan, bakan yardımcılarının bir danışmanlar grubuyla çalışacaklarını ve sorunların bu kişilerce takip edileceğini dile getirdi.(ANKA/DEVAM)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39