• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KILIÇDAROĞLU'NUN ÖZHASEKİ'DEN ÇEKTİĞİ''GENE ÇAKTIN EY KILIÇDAROĞLU''

KILIÇDAROĞLU'NUN ÖZHASEKİ'DEN ÇEKTİĞİ''GENE ÇAKTIN EY KILIÇDAROĞLU''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasındaki davada ile ilgili olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Bir kaç yıl önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ilgili iftiralarda bulunmuştu. Bu iftiralara bazı CHP milletvekilleri ile CHP'ye yakın medya gurupları da büyük vaveylalar kopararak katılmış ve bir yıpratma kampanyası yürütmüşlerdi. Kopartılan bu gürültü neticesinde daha önce neticeye kavuşmuş olan iddialar tarihte az rastlanır bir şekilde yeniden savcılık tarafından incelenmiş ve bir kez daha kesin olacak şekilde neticeye varılmıştır. Bu neticeye göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği gibi Kayseri'de herhangi bir yolsuzluğun olmadığı ikinci kez olmak üzere savcılık tarafından tescillenmiştir. Kılıçdaroğlu ve diğer yandaşlarının müfteri olduğu, iddialarının asılsız olduğu açık ve net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Kesinleşen ceza hukuku sürecinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve belediye çalışanları tarafından, siyasi ahlakla bağdaşmayan bu iftira kampanyasına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğerleri hakkında yaklaşık 60 adet tazminat davası açılmıştır.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından Kemal Kılıçdaroğlu, Şevki Kulkuloğlu ve Sözcü Gazetesi hakkında açılan tazminat davalarından birer tanesinde tazminata hükmedilmiş ve Yargıtay dahil olmak üzere bütün yasal süreçler tamamlanmıştır. Yani toplamda 3 adet tazminat davası kesin bir surette neticelenmiş ve adı geçen şahıslar tazminata mahkum olmuşlar ve toplam 35 bin TL tazminat paralarını geri dönüşü olmayacak şekilde ödemişlerdir. Diğer tazminat davalarında ise yargılama süreçleri devam etmektedir. Kesinleşen bu üç dava; atılan iddiaların gerçek dışı, yalan ve iftira olduğunun mahkemelerce de tesbitidir."

 

Chp lideri Kılıçdaroğlu'nun bu konuda da yine ters köşe olması akıllara bu videoyu getirdi...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39