• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KİMSE FENERBAHÇE’YE GÖZDAĞI VEREMEZ

KİMSE FENERBAHÇE’YE GÖZDAĞI VEREMEZ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz’u basit, sıradan ve olmuş bitmiş bir şike davası gibi gösterme stratejisinin adil yargılanmadan duyulan korkudan kaynaklandığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,Fenerbahçe Dergisi’nin Şubat sayısında yer alan yazısında sarı-lacivertli kulüp ve camiaya seslendi. Fenerbahçe camiasına Türkiye’ye dönüşünde kendisini karşıladıkları için teşekkür eden Yıldırım, “Kazanmak Fenerbahçe’nin alışkanlığıdır ve bu alışkanlık Fenerbahçe’nin genlerinde ve karakterinde vardır. Bu böylece sonsuza dek sürüp gidecektir. Ancak bazı dönemlerde, özellikle de sezon başlarında bazı yol kazaları olabilmektedir, tıpkı bu sezonun başında olduğu gibi. Ancak hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ve gördük ki sporcularımız, taraftarlarımız ve camiamızın şampiyonluk konusundaki kararlılığı ve inancı tamdır. Bunu hiç kimse engelleyemeyecektir. Çünkü Fenerbahçe sahaya sadece terini ve emeğini koymaz, yüreğini de koyar. O yüreğin karşısında durabilecek bir güç henüz görülmemiştir. Bu nedenle başta taraftarımız olmak üzere değerli camiamız bilmelidir ki, önemli olan kazanamamak değil vazgeçmemektir” dedi.

“BİZ BU SEVDADAN ASLA VAZGEÇMEYİZ”
Yıldırım, Fenerbahçe’nin hatalarına bel bağlayanların tarihi bir yanılgı içinde olduklarını vurgulayarak, “Başkanından taraftarına, sporcusundan çalışanına kadar böylesine inanmış, güçlü ve en önemlisi her türlü oyunu öngörebilme tecrübesine sahip bir camianın şampiyon olamaması onların bile hayallerine sığamayacak kadar büyük bir düştür. Fenerbahçe karşıtlarını bu rüyadan uyandırmak, bizim yegane vazifemizdir. Herkes bilmelidir ki; bizler, tıpkı büyük Fenerbahçe taraftarı gibi ruhen ve bedenen takımımızın başında ve yanındayız. Sporcularımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tamdır ki, bu güvenin nedeni rakiplerle olan puan farkı değil, mücadele ve karakter farkıdır. Sizlerden önemli bir ricam ve talebim de, bize karşı oynanan ve oynanacak oyunlara karşı dikkatli olmanız konusundadır. Fenerbahçe’nin önünü kesmek, Fenerbahçelileri ayrıştırmak ve hatta birbirine düşürmek, ya da Fenerbahçe Başkanı ve taraftarı arasındaki bağı zayıflatmak amacı güden bu senaryolar yine uygulamaya konmaya başlanmış, artarak devam edeceği de şüphesizdir. Bizlere düşen görev, bu tuzaklara ve oyunlara fırsat vermememizdir. Ne tribünlerde, ne sokaklarda ne de günlük yaşantımızda” şeklinde konuştu.

“KİMSE FENERBAHÇE’YE GÖZDAĞI VEREMEZ”
3 Temmuz’un bir sonuç değil, bir süreç olduğunu camianın iyi bildiğini belirten Yıldırım, “Herkesin bildiği gibi, 3 Temmuz’a verdiğiniz cevap, Fenerbahçe’nin talihini değil, tarihini değiştirmiştir. Ancak bazıları, yine sahne almaya çalışmakta, bazı işbirlikçi medyaları sayesinde yavaş yavaş, doz doz spor kamuoyunu zehirlemeye çalışmaktadırlar. 1-2 siyasi alt figür haline gelmiş başarısız spor adamının beyanlarıyla ya da 3-5 kişinin sokakta yürümesiyle kimse Fenerbahçe camiasına gözdağı veremez. Haklı mücadelemizde sınanmaması gereken, Fenerbahçe’nin öfkesi ve sabrıdır. Şu sıralarda gündemde olan adil yargılanma sürecinin önüne geçmek ve 3 Temmuz’u basit, sıradan ve olmuş bitmiş bir şike davası gibi gösterme stratejisinin tek bir nedeni vardır. O da adil yargılanmaktan duydukları ‘korkudur.’ Ancak bu korku hak ettikleri sonu değiştirmeyecektir. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı ve camiasının bu korkaklara ve işbirlikçilerinin oyunlarına karşı çok dikkatli olma, sağduyulu ve her zaman birlikte hareket etmekten vazgeçmeme çağrısında bulunuyorum. Unutmayınız ki, Fenerbahçe’nin haklı mücadelesi kimi doğru ve güzel şeylerin başlangıcı olsa da, kimi şeylerin sonu olacaktır” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39