• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KINAŞ YAPI'NIN YENİ ADI 'ARVEN' OLDU

KINAŞ YAPI'NIN YENİ ADI 'ARVEN' OLDU
Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu.

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi. 


Geçtiğimiz günlerde Fethullahçı Terör Örgütü'ne finans sağladığı için gözaltına alınan Hamdi Kınaş'ın tutuklanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Kınaş Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, şirketin paralel yapıyla anılmasını istemedikleri için isim ve logo değişikliğine gidileceğini ifade etmişti. Geçen bir aylık sürede isim ve logo önerilerini değerlendirdiklerini belirten Orhan Say, şirketin yeni adının 'Arven' olmasına karar verdiklerini kaydetti. 
Düzenlediği basın toplantısında konuşan Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, "Bundan yaklaşık 1 ay önce şirket unvanımızı ve markamızı değiştirme kararı almıştık. Bu kararımızı da hem basın mensupları hem de basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyu ile paylaşmıştık. Yeni isim arayışı sürecimizde hem çevremizden hem de profesyonel kişilerden destek aldık. Pek çok kesimden çok güzel isim önerileri geldi ve ilgi de gerçekten büyük oldu. Bu ilgiden dolayı gerçekten herkese teşekkür ediyoruz. Yüzlerce isim önerisi arasından bir tanesine karar vermemiz gerekiyordu. Bu nedenle de, önce seçeneklerimizi azalttık ve son kalan isim önerilerini çalışma arkadaşlarımız ile paylaştık. Şirketimiz bünyesinde yaptığımız puanlama neticesinde şirketimizin bundan sonra yoluna devam edeceği unvanı ve markamızı belirledik." ifadelerini kullandı.
Şirkette yenilenme sürecinin yönetim değişikliği ile başladığına dikkat çeken Orhan Say, sözlerini şöyle tamamladı:
"Şimdi biz, yepyeni bir marka ile tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek, çok daha güzel projelere imza atabilmek, şehrimizin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı olabilmek, daha çok kişi ve firmaya istihdam alanı oluşturabilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Yeni ismimiz, parlayan yıldız anlamını taşıyor. Bizde buradan hareketle yeni dönemimizde Kayseri'de konut sektörüne ilham veren bir marka ve markalar arasında da parlayan bir yıldız olmayı hedefliyoruz. Arven Yapı Endüstrisi AŞ., başta bizlerden güvenini 30 yıldır eksik etmeyen halkımız olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olsun."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39