• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KIRŞEHİR'DE KUTLAMALARDA BİR GURUP TARAFTAR GALATASARAY BAYRAĞINI YAKTI

KIRŞEHİR'DE KUTLAMALARDA BİR GURUP TARAFTAR GALATASARAY BAYRAĞINI YAKTI
F.Bahçe taraftarının şampiyonluk coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında Fenerbahçe rakibi ile golsüz berabere kalarak lig bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu. 

Tekirdağlı Fenerbahçeliler 19. şampiyonluğu doyasıya kutladı. Tekirdağ Tuğlalı Parkta toplanan taraftarlar buradan Fenerbahçe lehine slogan atarak, meşale yakarak sahile yürüdü. 

Fenerbahçe'nin ligin bitimime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Tekirdağlı Fenerbahçeliler şampiyonluğu doyasıya kutladı.Tekirdağ sahil yolunu bir süre trafiğe kapatan Fenerbahçeliler, polisin uyarısı üzerine yolu trafiğe açtı. Fenerbahçeliler kutlamaları sırasındaTekirdağ'da trafik zaman zaman durdu. 
Tekirdağ'daki şampiyonluk kutlamalarına 7'den 70'e Fenerbahçe'ye gönül verenler katıldı. 

KIRŞEHİR'DE KUTLAMALARDA BİR GURUP TARAFTAR GALATASARAY BAYRAĞINI YAKTI 

Süper ligde oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor bitiş düdüğünün ardından Kırşehir'de de taraftarlar şampiyonluk kutlaması için sokaklara döküldü. 

Kırşehirli Fenerbahçeliler davullu zurnalı kutlama yaparken Cacabey Meydanında toplanan kalabalıkGalatasaray bayrağı yaktı. 
Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantilediği maçın ardından Kırşehirde'deFenerbahçe taraftarları sokaklara döküldü. Cacabey meydanında toplanan grup Ankara Caddesi ve Lise Caddesi üzerinde yürüyüş yaptıktan sonra Cacabey Meydanında Galatasaray bayrağı yaktı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalar uzun süre devam etti. 

HAKKARİ'DE FENERBAHÇE COŞKUSU 

Hakkari'de, şampiyon olan Fenerbahçe'nin taraftarları sokaklara döküldü. 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan etti. 
Maçın bitimiyle birlikte Bulvar caddesi üzerinde toplanan yüzlerce Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçebayraklarını açıp şampiyon olan takımlarına tezahüratta bulunarak sevgi seli ile araçlarla şehir turu attılar. 

ANTALYA'DA FENERBAHÇE COŞKUSU 

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında Fenerbahçe rakibi ile golsüz berabere kalarak lig bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu. 

Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da taraftarlarını sokağa döktü. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar buradan Fenerbahçe lehine slogan atıp, meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüdü. Fenerbahçe bayrakları ile renkli görüntüler oluşturan taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Binlerce taraftar otomobil ve motosikletleri ile kutlama konvoyu oluşturdu. Zaman zaman Cumhuriyet Caddesi'ni trafiğe kapatan taraftarlar konvoydakiler ile şampiyonluk şarkısı söylediler. Öte yandan bir grup taraftarda Atatürk Anıtı'na çıkıp dev Fenerbahçe bayrağı açtı. 
Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise ana caddelerde kaza yaşanmaması için görev aldı. Klakson eşliğinde Antalya caddelerinde tur atan taraftarların sevinci geç saatlere kadar devam etti. 

VAN'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU 

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-lacivertli taraftarlar kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir araya geldiler. Havai fişek patlatıp, meşale yakarak takımları lehine tezahüratta bulunan Vanlı taraftarlar, Cumhuriyet ve Kazım Karabekir caddeleri üzerinde yürüyüş yaparak şimdiden şampiyonluğu kutladılar. 

Araç sürücüleri de korna çalarak şehir turu atarken, polis ekipleri olası bir olaya karşı geniş güvenlik önlemi aldı. 

BAŞKENT'TE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI 

Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunu garantilemesinin ardından, Ankaralı Fenerbahçeliler sokaklara döküldü. Formalarını giyip, bayraklarını eline alan Fenerbahçeliler, Kızılay Meydanı'nda toplandı. Taraftarlar, Güvenpark'ta tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutlamaya başladı. 

YOZGAT'TA FENERBAHÇELİ TARAFTARLARIN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ 

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitmesiyle birlikte sokaklara dökülen çok sayıda sarı-lacivertli taraftar Meydan Yeri ve Lise Caddesinde araçlarla konvoy oluşturup klakson çalarak tur attı. Cumhuriyet Meydanında toplanan bazı taraftarlar ise takımları lehine tezahürat atıp sevinç gösterisinde bulunurken, bir taraftar baygınlık geçirdi. Arkadaşları tarafından meydandaki çeşmenin yanına taşınan taraftarın yüzü yıkanıp ambulans istediler. Kısa sürede gelen ambulans taraftarı alarak devlet hastanesine kaldırdı. 

ÇANKIRI'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU 

Maçın bitiş düdüğünden itibaren büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar, ellerindeki meşale ve bayraklarla, Park Sokak'ta yürüyüşe geçti. Atatürk Anıtı Meydanı'nda marşlar ve tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutlayan taraftarlara, yoldan geçen araçlar da eşlik etti. 

Havai fişekler eşliğinde kutlamalarına devam eden taraftarlar daha sonra oluşturdukları araç konvoyu ile şehir turu attılar. 

BALIKESİR'DE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ 

Balıkesir'de Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğu doyasıya kutladı. 

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi ile Balıkesir'deki taraftarlar da sokağa döküldü. Her yaştan taraftarın 'Şampiyon Fener' tezahüratları ile yürümesi renkli görüntüler oluştururken, araçları ile uzun konvoylar yapan taraftarlar Balıkesir sokaklarında tur attı. Davulların ve zurnaların ana caddeden geçen araçlarla kutlamaya katılması, şampiyonluk turunu şölene çevirdi. Balıkesir'deki şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. 

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR EDİRNE'DE ŞAMPİYONLUĞU HAVAİ FİŞEKLERLE KUTLADI 

Edirneli Fenerbahçe taraftarları, şampiyonluğu havai fişeklerle kutladı. 
Fenerbahçe, kendi evinde Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak, Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yurt genelinde kutlamalar yapan Fenerbahçeliler, Edirne'de de şampiyonluk sevincini sokaklarda yaşadı. Edirne'de Saraçlar Caddesi'nde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar havai fişek ve meşalelerle şampiyonluk sevinci yaşadılar. 

Edirne'nin birçok yerinde kutlamalar devam ederken, taraftarlar araçlarla uzun konvoylar yaparak şampiyonluk turu attılar. 

Edirne'de küçükten büyüğe herkes kutlamalara dahil oldu. Emniyet mensupları, olası bir taşkınlığa karşı kentte tedbirlerini arttırdılar. 

AKSARAY'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI 

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe takımının taraftarları, Aksaray'da büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor ile berabere kalan Fenerbahçe, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Tüm yurtta kutlama yapan Fenerbahçe taraftarları, Aksaray'da Hükümet Meydanı'na toplanarak kazanılan şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı. Araçlarla konvoy oluşturup meşaleler yakan Fenerbahçe taraftarları, 'Şampiyon Fenerbahçe' sloganları atarak Tiyatro Kavşağı'na kadar yürüdü. Taraftar grubu kutlamalar sonrası olaysız bir şekilde dağıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39