• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KIZININ ARKADAŞINI TACİZ ETTİ 6 YIL HAPİS CEZASI ALDI

KIZININ ARKADAŞINI TACİZ ETTİ 6 YIL HAPİS CEZASI ALDI
15 YAŞINDAKİ KIZININ ARKADAŞINI TACİZ EDEN ADAMA 6 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri'de 15 yaşındaki kızının arkadaşına evde kimsenin olmadığı saatte cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanığa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Karar sonrası tutuklanan sanığın kızı ve eşi sinir krizleri geçirdi. 


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına 44 yaşındaki tutuksuz sanık F.Y., 15 yaşındaki mağdur N.T. ve avukatlar duruşmada hazır bulundu. Sanık F.Y. mağdur N.T.'nin, kızı G.Y.'nin arkadaşı olduğunu ve sürekli evlerine geldiğini söyledi. Sanık F.Y. "Olay günü kızım çarşıya gitmişti. Eşim de öğle yemeği için bakkala ekmek almaya gitti. Mağdur kızımın onu bırakıp gittiği için ağladığını söyledi. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

MAĞDUR, İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEDİ
Emniyet ve savcılıkta verdiği ifadeyi mahkemede değiştiren mağdur N.T. ise pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde 2015 yılının Kasım ayında Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arkadaşı G.Y.'nin evinde kaldığını ancak sanığın kendisine dokunmadığını belirtti. S.A. isimli arkadaşının kendisini tehdit ettiğini ve bu nedenle sanığa böyle bir iftira attığını söyledi.


Cumhuriyet savcısı, sanık F.Y.’nin, ‘çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan cezalandırılmasını, ‘kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçundan ise beraatını istedi.

SANIK TUTUKLANDI, AİLESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu sanığa 'çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Karar sonrası güvenlik güçleri tarafından kelepçe takılarak, gözaltına alınan sanık F.Y.'nin eşi ve kızı sinir krizi geçirdi. Sanık mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39