• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kocaman Ufak Ufak Budama Var

Kocaman Ufak Ufak Budama Var
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Orduspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Orduspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma ile ilgili olumlu şeyler söylemenin mümkün olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Son iki deplasmanda iki beraberlik aldık, kayıp dört puan. Hiç istemediğimiz bir durum. Öndeki rakibimizden 4 puan geride kaldık. Deplasmandaki puan yüzdemizi biraz daha artırmamız gerekecek. Maçla ilgili olumlu şeyler söylemek mükmkün değil. Maça kazanma arzusuyla başladık. Ancak bir türlü oyunu bizim adımıza renklendirecek hale getiremedik. Antalya'da olduğu gibi skor üretemedik. Orduspor uzaktan bir şutla öne geçince o golden önceki şuurlu oyunumuz şuursuz hale döndü. İkinci yarı değişikliklerle beraber oyun biraz daha bizim adımıza öne doğru gitmeye başladı. Gol, güzel bir dakikada geldi. O dakikadan sonra biraz daha baskı yapabilirdik. İlk yarıdaki gibi çok pozisyon yaratamadık. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Sonuçta berabere kaldık."



Ordu'ya takımdan ayrı gelmesiyle ilgili bir soruya da yanıt veren Aykut Kocaman, "Bunu neden paylaşayım, anlamadım. Merak edilecek bir şey yok. Bu sefer böyle bir şey oldu. Bu tamamen bana ait bir durum. Bu tamamen kendimle ilgili bir durumdu. Fenerbahçe teknik direktörlüğü çok değerli. Bundan dolayı bu kadar merak edilecek insanlar değiliz. Anormal şekilde değer atfediliyor. Toplum nezdinde bu kadar değerli değiliz" diye konuştu.

Transfere de değinen Aykut Kocaman, "Gol üretemenin de santrfor eksikliğinde önemli bir etkisi var. Transferlerde son durumu bekliyoruz. Transfer yarından itibaren başlıyor ve ay sonuna kadar devam edecek. Yapacağımız transferlerdeki ana hedef, öncelikle Play-Off'ta yer almak. Transferlerimizi orada kullanmak istiyoruz" dedi.

Aykut Kocaman'ın transfer demek isterken, "Trabzonspor" demesi ise gülüşmelere neden oldu.

"İNCE İNCE YASEMİNCE"

Hakem hatalarını da değerlendiren Aykut Kocaman, "Sivas maçıyla başlayan ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti" dedi.

Sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, "2 puan bıraktığımız için üzüntülüyüz. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istedik, ama galip gelemedik. Orduspor'u tebrik ediyorum. Sadece bir şeyi tebrik etmiyorum. Burada soyunma odalarını kontrol etmenizi isterim. Havaalanında hoca karşılamakla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek de çok ayıp ama tesisleşmeye de önem vermek gerekir. Artık önümüze bakmalıyız. Bu sene yine geçen seneki şampiyonluğumuza ulaşacağız. Puan kayıpları olacaktır. Lig uzun bir maraton. Bugünkü oyundan daha iyi oynayıp şampiyonluğu kazanacağız" şeklinde konuştu.

dha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39