• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Çelik:Ortak Akıl Toplantısıyla Başlıyor

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Çelik:Ortak Akıl Toplantısıyla Başlıyor
MUSTAFA ÇELİK, ORTAK AKIL TOPLANTISIYLA BAŞLIYOR

mnnnnn.jpgMustafa Çelik, toplumun tamamını kapsayacak nitelikte çeşitli kişi, kurum ve kuruluşlarla beyin fırtınası yapacak.
AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçim çalışmalarına ortak akıl toplantılarıyla başlayacaklarını söyledi.
AK Parti Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan’ın yeni dönemde koşacağı ufuk çizgisini belirlemek ve vatandaşın taleplerini almak için çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirterek, 28 Ocak 2014 Salı gününden itibaren toplumun tamamını kapsayacak nitelikte çeşitli kişi, kurum ve kuruluşlarla beyin fırtınası yapacaklarını kaydetti.
Seçim hazırlık çalışmalarına çok hızlı başladıklarını, kolları sıvayıp 30 Mart’a kadar her kesime ulaşmak için koşacaklarının altını çizen AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, ”Öncelikle her zaman yanımızda olan ve yıllardır mahallelerinde koşturan Ak Partimizin mahalle temsilcileriyle buluşacağız. Ardından projelerimizin bilimsel temellere oturması için bilim adamlarımızın, akademisyenlerimizin kıymetli fikirlerini dinleyeceğiz. Yine her zaman işinden gücünden, evinden, ailesinden fedakarlık ederek emeğini hiçbir zaman esirgemeyen; annelerimizin, ablalarımızın ve genç kızlarımızın beklentilerini ve görüşlerini alacağız. Tabii ki beyin fırtınasında geleceğimizin sahibi gençlerimizle, bir araya geleceğiz. Son olarak sivil toplum kuruluşlarını da dinleyeceğiz” dedi.
Kocasinan’ın yeni dönemdeki ufkunun, hedeflerinin ve projelerinin belirlenmesinde beyin fırtınalarından çıkacak sonuçlara büyük önem verdiklerini vurgulayan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, ”Kocasinan Belediyesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için elimizden gelen bütün gayreti sergileyeceğiz. Gece-gündüz demeden; 7 gün, 24 saat aynı şevk ve hevesle çalışacağız. 30 Mart 2014’te Allah’ın izniyle hemşerilerimiz bu kutsal hizmet için bizi seçtiğinde ufuk projelerin peşinde koşacağız. Bunun için hemşerilerimizin güvenine, desteğine ve dualarına talibiz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39