• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Murat Cahit Cıngı

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Murat Cahit Cıngı
“ Başbakan, Bekir Başkanı seninle devam edeceğiz” derse ne olur? Koskoca Başbakan böyle bir teklifte bulunursa Bekir Başkan hatırını kıramayacağı için yeniden aday olur.
Bekir Başkanın yeniden aday olmasını Başkan Özhaseki’de ister, Memduh Başkanda ister.

Çünkü, yıllardır bu üç isim beraber bir çok başarıya imza attılar. Böyle olursa bir çok insanın şimdiye kadar yaptığı ince hesaplar hep bertaraf olur.

Ama şöyle bir ihtimal daha var. Başbakan, Bekir Başkana hiç böyle bir teklifte bulunmaz ya da bulunsa bile Bekir Başkan nazikçe geri çevirebilir.

Böyle bir ihtimal karşısında Kocasinan için en güçlü isim şuan Murat Cahit Cıngı gibi gözüküyor. Nereden çıktı bu isim derseniz.

Murat Cahit Cıngı, Erciyes A.Ş.’nin başındaki isim ve siyaseten de tecrübeli. Daha önce Milletvekili adayı olmuştu başarılı bir kişi. Cıngı’nın resmi bir başvurusu olmasa da parti içinde adı yüksek sesle telaffuz edilmeye başlandı.

Bunun yanında Mustafa Çelik ismi geçiyor ki Çelik ismine ben pek şans vermiyorum. Parti içinde sıkıntı olacağı ve akrabalık durumlarıyla ilgili olarak da yanlış anlaşılacağı yönünde görüşler var.

Kocasinan için tek resmi olarak başvuran isim olan İsmail Ruhlukürkçü. Ruhlukürkçü, mimar olmasının verdiği bilgiyle Kocasinan için bir çok proje hazırlamış ve projelerini hazırladığı videolarla Youtube’de paylaşmaya devam ediyor. Ciddi ciddi çalışan bir isim.

Kocasinan’a bir diğer ismi geçen isim ise AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Cahit Özden. Cahit Özden’de parti içinde etkili ve ön plana çıkan bir kişi.

Bütün bunların yanında son zamanlarda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın adını söyleyenler bile var.

Kayseri’nin en büyük metropol ilçelerinde durum böyle. Daha birçok söylenen sözler, yapılan kulisler var ama. Özhaseki Başkan’ın adaylığı da kesinleştiğine göre, aday belirleme sürecine her zamankinden daha fazla dahil olacağı kesin. Burada asıl merak edilen isim ise bence AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz.

Ömer Dengiz’in durumu ne olacak?

Denildiği gibi Haseki sonrası da Büyükşehir’in koltuğuna o mu oturacak?

Herkes merakla bekliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39