• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN BELEDİYESİ DOMATES FİDESİ DAĞITICAK

KOCASİNAN BELEDİYESİ DOMATES FİDESİ DAĞITICAK
Başkan Çolakbayrakdar," ORGANİK DOMATES FİDESİDAĞITACAĞIZ”

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sağlıklı insan, sağlıklı toplum oluşturmak amacıyla sağlıklı ürünlerin üretim ve tüketimini teşvik etmek için 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 9'da Kocasinan Belediyesi Hizmet binası önünde organik domates fidesi dağıtımına başlayacaklarını söyledi.

Organik domates fidesi dağıtımının Kocasinan Belediyesi’nde geleneksel hale gelmiş bir organizasyon olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, " Yüzde yüz yerli ürün olan fidelerden üretilecek domatesler gönül rahatlığı ile tüketilebilir.  Yerel ürün çeşitliliğini gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarmayı hedefliyoruz. Yaptığımız iş hakikaten doğru, isabetli ve karşılığı olan hemşerilerimiz nezdinde de değer bulan bir iş" dedi. İnsan ve toplum yararı olan çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hareket ederek, sağlıklı toplum, sağlıklı nesil, sağlıklı yarınlar oluşturmak adına organik ürünlerin üretimine ve tüketimine destek olmak amacıyla temsili olarak yerli domates fidesi dağıtıyoruz. Dağıtacağımız doğal fideler hem toplumun hem de gelecek nesillerimizin sağılığını koruma açısından değerli ürünlerdir. Bu ürünlerin çekirdeklerini alanlar gelecek yıllarda bu tohumları devam ettirebilir, ürünleri sürdürebilir. Çünkü bu organik ve yerli domates fidesi; çekirdeğinden kendisini sürdürebilen, yeni fideler oluşturabilen üründür" şeklinde bilgiler verdi.

Başkan Çolakbayrakdar konuşmasını şöyle noktaladı, " 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü mineral değeri yüksek, yerli ve organik domates fidesi dağıtımına başlayacağız. Ben şimdiden 

hayırlı ve bereketli ürünler diliyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39