• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Kocasinan Belediyesi Erkilet'e Emniyet Binası Yapacak

Kocasinan Belediyesi Erkilet'e Emniyet Binası Yapacak
Kocasinan Belediyesi Selçuklu Tarzı Emniyet Hizmet Binası Yapacak.

Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Osmangazi Mahallesi’ne Selçuklu mimarisi tarzında yapılacak olan emniyet hizmet binası için protokol imzalandı. 

İmza töreninde konuşan Vali Süleyman Kamçı, şehrin güvenliği noktasında katkı sağlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. İmza protokolüne Vali Süleyman Kamçı’ nın yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular katıldı. Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, “Devletimiz şehrin güvenliği açısından yatırımlar yapmaktadır. Buna rağmen ihtiyaç duyulan hizmetler noktasında belediyelerimiz katkı sağlamaktadır. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi tarafından yapılacak olan emniyet hizmet binası için protokol imzalıyoruz. Belediyemiz Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde yaklaşık 150 bin nüfusa hitap edecek olan Selçuklu mimarisine uygun, güzel bir polis merkezi yapacak. Bundan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

Kocasinan Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısında, Erkilet Osmangazi Mahallesi’ne emniyet hizmet binası yapılması talebinin oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, “Öncelikle Kocasinan Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. Kayserimizde birlikte çalışma kültürünün örneğini yine bugün sergiliyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan bir karakol binası için 2018 yılında temel atarak, aynı yıl içerisinde inşaatı tamamlayacağız. Huzur şehri Kayserimizde gerek şahsım gerekse Kocasinan Belediyesi olarak huzurun devam etmesi için katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Şimdiden emniyet binamız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet hizmet binası için protokol imzaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39