• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN BELEDİYESİ YİNE ŞAMPİYON

KOCASİNAN BELEDİYESİ YİNE ŞAMPİYON
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, hayatın süratli temposu ve işin her türlü yoğunluğuna rağmen insanın kendisine hobileri ve spor için zaman ayırması gerektiğini söyledi.

Kocasinan Belediyesi, Memurlar Vakfı (MEVA)'nın düzenlediği geleneksel kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyonluğu yine kimselere kaptırmadı. Geçen yılın şampiyonu Kocasinan Belediyesi bu yıl da 28 rakibi arasından sıyrılarak final maçında PTT'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takım, kupasını Başkan Bekir Yıldız'a sundu.

Spora yakınlığı ve sporcu dostu kimliğiyle tanınan ve 6 branşta sporcu olan Başkan Bekir Yıldız, şampiyonluk kupasını görünce haliyle keyiflendi ve memur sporcularını tebrik ederek," Sizin alnınızın teri bu kupayı alayım ve belediyenin en güzel yerine koyalım ve sergileyelim. Demek ki; takım ruhu yakalandığında, kenetlenilerek birlik beraberlik halinde takım olunduğunda şampiyonluk da hiç zor olmuyor. İşin esası bizim dileğimiz; memurlar ve insanlar arasındaki kaynaşmayı, muhabbeti artırmaktır. Bu bakımdan turnuvayı tertip eden kurumu da tebrik ediyorum. Siz şampiyonlara da teşekkür ediyorum. Bunu sürekli yapın. Bize de, size de motivasyon gerekli. Sürekli halkımız için çalışırken kendimize de vakit ayırmış olduk. Bu alın teri de böyle kupayla değerlendirilince ayrı bir güzellik oldu. Hepinizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum " diye konuştu.
Takımın lideri; İmar Müdürü ve Şampiyon Erciyesspor Yöneticisi de olan Mehmet Everekli de, Memurlar Vakfının ( MEVA ) düzenlediği turnuvada 28 takımın elemasyon usulü yarıştığını, turnuva maçlarını daha sonra çeyrek final, yarı final ve final maçlarını kazanarak şampiyon olduklarını anlattı. Everekli " Arkadaşlarımız bütün maçlarını kazandılar. Şampiyon oldular. Biz bu şampiyonluk kupasını size takdim ediyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.
Başkan Bekir Yıldız da, şampiyon takımı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Takım, geçen yıl da Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı final maçında 2-0 geriden gelip 3-2 yenerek şampiyon olmuştu
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39