• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR'A DESTEK

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR'A DESTEK
"AMATÖR SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Kocasinan Belediyesi tarafından temin edilen malzemeler, düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine teslim edildi. 
Kocasinan Belediyesi tarafından temin edilen malzemelerin 2. Amatör Küme ve Yaş kategorilerine en fazla katılan kulüplere malzeme dağıtım töreni gerçekleştirdi. Törene Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kayseri ASKF Başkanı Musa Soykarcı ile malzemeleri teslim alacak olan spor kulüpleri katıldı
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sporun dostluk, kardeşlik ve bir arada olmak olduğunun altını çizerek, "Spor, aynı hedef uğrunda centilmence mücadele etmektir. Kazanma azmiyle, takım ruhunun anahtarıdır. Bu da zaten spor ve sporculuğun ruhundandır" diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, "Kayseri’de 120 tane amatör spor kulübü bulunmaktadır. Bunların yaklaşık 80 tanesi futbol kulübü olarak görev yapmaktadır. Diğer branşlarda da yaklaşık 40 tane spor kulübü bulunmaktadır. Bu spor kulüplerimiz gençlerimize hizmet etmekte ve büyük faaliyetlerde bulunmaktadır. Bundan dolayı bunun her kademesinde emeği geçen yöneticilerine ve bu işe destek veren gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Gençleri hem zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak hem de sağlıklı bir ruha sahip olmasını sağlayan bu kulüplerimiz çok büyük hizmetler yapmaktadır. Bundan sonra da amatör spor kulüplerine desteğimiz sürecektir" dedi.
Kayseri ASKF Başkanı Musa Soykarcı ise, "Görevde olduğum 17 yıl içerisinde, 2. Amatör kümede mücadele eden takımlara Kocasinan Belediyesi tarafından alınan malzeme dağıtım törenine hepiniz hoşgeldiniz. Değerli arkadaşlar görevde olduğum 17 yıl içerisinde Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız’dan büyük destek gördük. Sevgili Bekir Başkanıma, görevi Mustafa Çelik gibi sporu seven birine bıraktığı için gözünün arkada kalmaması gerektiğini hep söylüyordum. Mustafa Çelik Başkanımında gözü arkada kalmasın, Ahmet Çolakbayraktar’da bize çok destek oluyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kayseri ASKF Başkanı Musa Soykarcı, malzemeleri kulüplere teslim etti.
Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, malzeme teslim töreninden sonra penaltı attı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39