• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kocasinan Belediyesi'nden bir ilk Yeni Doğan Bebek Paketi

Kocasinan Belediyesi'nden bir ilk Yeni Doğan Bebek Paketi
KOCASİNAN'DAN YİNE BİR İLK, "HOŞ GELDİN BEBEK PAKETİ"

Rutin belediye çalışmalarının dışında insan ve proje odaklı projeleriyle göz dolduran; farklı, yeni ve ilk nitelikli hizmetleriyle örnek olup toplumun dikkatini üzerine çeken Kocasinan Belediyesi, yine; ilk ve yeni bir çalışmaya imza attı. Bu sefer ki; hepimiz için çok sevimli ve hepinize maşallah dedirtecek bir proje:Hoş Geldin Bebek, Yeni Doğan Bebek Paketi. 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her yaş grubundan insana hizmet etmek, hayatını kolaylaştırmak, acı ve tatlı anında yanında yer almak için gayret ettiklerini söyledi.

20151110aw573441_01.jpg
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar Eşi Fatma Çolakbayrakdar'la birlikte Sinan ve Zeliha Taşkın çiftinin 3. çocuğu Semih Bebek'i evinde ziyaret ederek 'Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi' hediye etti.
Kocasinan Belediyesi sınırları içinde hayata gözlerini açan, yeni doğan bebeklere 'Hoş Geldin Bebek' paketi hediye etmeye başladıklarına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Yeni bir uygulamaya başladık. ilçemiz sınırları içerisindeki yeni doğan bebeklere gözaydın paketi hazırladık. Bu paket ilk olarak Semih Bebek'e nasipmiş. Bu uygulamaya ilk Taşkın Ailesi'yle Semih Bebek'le başlıyoruz. Allah bahtını açık etsin uzun ömürler versin" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, belediye olarak hizmet eden bir kurum olarak her yaş gurubundan insana hizmet verdiklerinin altını çizerek," Doğumundan Allah gecinden versin, Allah hayırlı uzun ömürler versin, ölümüne kadar her insan belediyenin bir hizmetiyle karşı karşıyadır. Doğum anında da ilk karşılayan biz olalım, ilk hediye verenlerden biri biz olalım dedik. Kocasinan Belediyesi olarak ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi Projesi kapsamında ziyaretler başlattık. 0-3 aylık bebeklere yönelik yapılan çalışma tüm yıl boyunca devam edecek. Ziyaretlerde, Kocasinan Belediyesi tarafından anne ve bebekleri için hazırlanan özel bakım setlerini aileye hediye ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, Taşkın Ailesi'ne 'Gözünüz Aydın' diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. "Sağlıklı bir ömür diliyorum" diyerek Semih Bebek'i kucağına alarak bir süre seven Başkan Çolakbayrakdar," Allah bahtını açık etsin, uzun ömürler versin” dileklerinde bulunarak bebek paketi verdi.
Semih Bebek ve Taşkın Ailesi ile hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, Semih Bebek'e altın taktı. Anne Zeliha ve Baba Sinan Taşkın da Kocasinan Belediyesi'nin hediyesinden ve Başkan Çolakbayrakdar'ın ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.
Bebek seti, kız bebekler için kırmızı, erkek bebekler için mavi çanta içerisinde veriliyor. Çanta içerisinde bebekler için; çocuk bezi, ıslak mendil, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım sabunu, emzik, pudra, zıbın takımı, çorap yer alırken, anneler içinse bebek albümü, loğusa şerbeti, bitki çayı, termos, yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39