• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Kocasinan esnaf dostudur

Kocasinan esnaf dostudur
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, çalışmalarını ve hayatını kolaylaştırmak istedikleri esnafların dostu bir belediye olduklarını söyledi.
Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ekrem Şimşek üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek site kuruluşu ve esnafa desteği için teşekkür etti.

Emekliliği olmayan tek mesleğin esnaflık olduğuna dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız,"Esnafın emeklisi olmaz, esnaf son nefesine kadar çalışır. Esnaflık yaşa bağlı değildir. Yaş ilerledikçe tecrübe birikimi fazlalaşır, bu da esnafın bir avantajıdır. Siz de esnaflarınızın sorumluluğunu üstlenmişsiniz. Vebal sırtınızda kalmış Allah kolaylık versin" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Hayatı kolaylaştırmak adına Allah böyle bir görevi nasip edip omuzlarımıza koyunca esnaf dostu bir belediye olmayı hedef belirledik. Esnaflar zincirin halkası gibidir. Zincir dışardan bakılınca kuvvetli bir demir yapıdır, gerdiğiniz zaman bir tek dişinden çıkar. Halkanın bir tanesi kırılır, adı zincir kırıldı olur. Demek ki halkalar tek tek kuvvetli olacak ki, zincir kuvvetli olsun. Kayseri'de oto alım satım işini bir bütün gibi düşüneceksiniz" tavsiyesinde bulundu.

Bugün itibarıyla yeni bir istatistiki bilgi edindiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," 2011 istatistik verilerine göre Kayseri'de trafikte 256 bin otodan bahsediliyor. Sizler sitede hem esnafsınız, hem de yönetimle beraber site esnafının yükünü üstlenmişsiniz. Bu yükü akıl planında etrafa bakarak yerine getirdiğinizde işler kolaylaşıyor. Sizden öğretmen, memur, asker, genç, kadın araba almaya gelecek. Geniş bir alan var ki birine davrandığınız gibi öbürüne davranamazsınız. İş, adamına göre yürür, adamın talebine göre davranabilirsen işin gelişir" şeklinde uyarılarda bulundu.

Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek de konuşmasında "Cenab-ı Allahın taktiri ve sizin ciddi desteğinizle Kayseri'de Oto Galericiler Sitesi farklı bir marka oldu. Bunun yanında da Türkiye de farklı bir marka oluştu. Her şey için teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını dile getirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39