• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Kocasinan İlçe Başkanı Kılıç, “16 Nisan seçimi siyasi bir partinin değil, tüm Türkiye’nin seçimidir

Kocasinan İlçe Başkanı Kılıç, “16 Nisan seçimi siyasi bir partinin değil, tüm Türkiye’nin seçimidir
MİMARSİNAN SAKİNLERİ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ‘EVET’ DEDİ.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve parti yöneticilerinden oluşan heyet Mimarsinan Mahallesine çıkarma yaptı.

Mimarsinan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Heyet, vatandaşlara, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ‘EVET’ çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan AK Parti’li Heyet, yeni sistemin Türkiye’ye çağ atlatacağını vurguladı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ülkenin son 15 yıldır istikrar ile yönetildiği vurgulayarak, “16 Nisan, yavrularımızın geleceğinin tercihidir.

16 Nisan’da söz de, karar da milletindir. Milli düşünen, milliyetçi duyguları olan tüm vatandaşların bir ve beraber olması lazım. Bu ülkenin gerçek sahipleri, 16 Nisan da kullanacağı ‘EVET’ oyu ile Güçlü Türkiye’nin kaderini belirleyecektir.” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ise, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’ye sağlayacağı katkılar hakkında bilgiler vererek, “16 Nisan ülkemiz, geleceğimiz ve kalkınmamız için çok önemlidir.” şeklinde konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da 16 Nisan’da milletin karar vereceği bir seçim olacağını vurgulayarak, “Millet, 16 Nisan’da sandık başına gittiğinde kendini yönetecek sistem ile ilgili kararını verecek. Bunun neticesinde de çift başlılıktan kurtulmuş olunacak.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan’dan oluşan sistem, tek bir hale gelecek. Bununla ilgili geçmişe bakıp dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ve Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer’i hatırlayalım.

Cumhurbaşkanı Sezer ile o dönemdeki siyasi partilerin fikir birliği vardı. Siyasi partilerin ittifakıyla Sayın Sezer, Cumhurbaşkanı oldu. Nihayetinde Sayın Sezer ve rahmetli Ecevit, birbirlerine

küs olarak ayrıldı. Bu olay, bunların şahsından kaynaklanan bir olay değildi. Bu olay, sistemden kaynaklanan bir durumdu. Şimdi ise millet olarak, Cumhurbaşkanı ve Başbakanı’nı seçen bir durumdayız.

16 Nisan’da milletin vereceği karar ile artık tek bir yönetim tarzı seçilecek ve ülkenin önü açılacak. Güçlü ve Büyük Türkiye’ye emin adımlarla ilerleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ise, “16 Nisan seçimi siyasi bir partinin değil, tüm Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim, vesayetten kurtulmuş, bağımsız ve güçlü bir ‘Yeni Türkiye’nin seçimi olacak. Bu seçim bir parti meselesi değil, bir memleket meselesidir. ” dedi.

Vatandaşların hasbihal edip, desteğini alan heyet daha sonra Mimarsinan Mahallesinden ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39