• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI MUAMMER KILIÇ: "HEDEF 2071"

KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI MUAMMER KILIÇ: "HEDEF 2071"
AK Parti Nisan Ayı Kocasinan İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, KocasinanBelediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, ilçe koordinatörleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl ve ilçe kadın kolları, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları, muhtarlar ve partililer katıldı.

 

unnamed-(3)-002.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 66 oranında oy alındığını belirterek, "7 Haziran seçimlerinde bu yüzde 66'lık oranı kesin suretle geçmemiz gerekiyor. Bu oranı geçmemiz içinde, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız, yönetim kurullarımız, sandık kurullarımız ile hep birlikte bir uyum içerisinde çalışmamız gerekiyor. Sahada çalışacak arkadaşlarımızın da, başkanlık sistemini çok iyi bir şekilde halkımıza anlatması gerekiyor. Bundan sonra 2071 hedeflerine, kesintiye uğramadan yani koalisyonlu dönemler olmadan tek başına yola devam etmemiz gerekiyor.

Tek başına derken, yanlış anlaşılmazın, padişahlık sistemi gelmeyecek. Bundan sonra lider aramayacağız, sadece başkan seçilecek. Bu başkanlık sistemine geçtiğimiz de, bundan sonra koalisyon olması imkansız. 2002 öncesinde ki seçimlerde Türkiye, cumhuriyet tarihinden bu tarafa tek partili rejim diye 40-50 arası var. Ondan sonra 3 defa tek başına iktidar var. Bunlar Menderes hükümeti iktidarı, daha sonra rahmetli Turgut Özal hükümeti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin iktidarı.

Bu iktidarlar döneminde Türkiye çok hızlı bir şekilde yol aldı. Bundan sonraki 2019 ve 2023 hedeflerine Ak Parti tek başına gelecektir. Ama 2071 hedeflerini yakalayabilmemiz için, 100 yıllık programlar yapabilmemiz için, bu başkanlık sistemine geçmemiz gerekiyor. Bu sisteme geçmek içinde Kocasinan ilçesi olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. 

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi vererek, "Orta yolun bir an önce bitmesi için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Orta yolun ikinci etabı olan, 4,5 km'lik kısmı ile ilgili olarak da, ihale çalışmalarımızı sonlandırdık. Sene sonunda da orta yol ile ilgili ciddi manada bir gelişme olacak diye düşünüyoruz. Diğer yandan da, mahalle evlerimiz, kadın gelişim merkezimiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Bu çalışmalarımızın da bir çoğu yıl sonuna kadar bitecek. Gelecek yıl için de yapılması gereken işlerimizle ilgili projelerimizi de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kocasinan ilçemizin, bölgemizin ve ilimizin refahı, huzuru ve daha ileriye gitmesi için yapılması gereken işleri yapıyoruz." ifadelerine yer verdi

Son olarak konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, milletvekilleri aday adayları hakkında ortaya atılan bazı konulara değinerek, şunları söyledi:

 

unnamed-(4)-001.jpg

"Bize müracaat eden 91 milletvekili aday adayımızın, 91'ini de genel merkezimize bildirdik. 1 tane dahi eksik bildirmedik. Kayseri teşkilatı olarak yaptığımız şudur. Biz Kayseri'yi 4 bölgeye ayırdık. 91 adayadayımızın hangi bölgelere hitap ettiklerini yazdık.

91 adayı da genel merkeze gönderdik. Genel merkezde bunların hepsini ön mülakata çağırdı. Eğer bizde isim bildirmeme yada ayrımcılık yapma gibi bir şey söz konusu olda idi, biz teşkilat olarak burada elemeyi yapar, oraya 30 yada 40 milletvekili aday adayı gönderirdik.

Biz böyle bir şey yapmadık. Tüm aday adayı arkadaşlarımı Ankara'ya bildirdik. Tüm ilçe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Tüm aday adaylarımıza aynı sevgi, ilgi ve yakınlığın gösterildiği bir ortam hazırladılar. Tüm aday adaylarımız ilçelerimize de, partimize de rahatça gidip geldiler. Bir tek kişi diyemez ki ben geldim, ama beni teşkilata almadılar diyemez." Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39