• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN KAN VERDİ

KOCASİNAN KAN VERDİ
Farklı nitelikteki çalışmalarıyla topluma her noktada hizmet veren Kocasinan Belediyesi, hayat kurtaran, herkese lazım olabilecek kan bağışına imza attı.

Kocasinan Belediyesi çalışanları, Kızılay'a kan bağışında bulundu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kanın sadece acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
Kızılay Haftası'nda personelle birlikte Kızılay'a kan bağışında bulunduklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, " Kızılay Kayseri Şubesi tarafından sürdürülen 'Kurumlardan Kan Bağışı Toplama Kampanyası'na' katıldık. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi çalışanlarından kan bağışı alındı. Personelimizin gönüllü katılımları bizi mutlu etti. Personelimizin yoğun ilgi gösterdiği bağışta herkes genel sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan vermeye uygun olan arkadaşlarımız kan bağışladı" dedi.
Kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağının bilinemediğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Hepimizin kan bağışı konusunda duyarlı olması lazım. Kan anonsu duyulduğunda ‘bu benim için olabilirdi’ diye düşünmek, duyarlılığı arttıracaktır. Kan, sadece acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışı; kan ihtiyacını karşılamanın yanında, kan verme alışkanlığı kazandırma, farkındalık oluşturma, paylaşma ve dayanışmaya katkı sağlar. Hücrelerin yenilenmesi, huzur vermesi, en önemlisi de insanlar arasında sevgi ve muhabbeti artırması başta olmak üzere kan vermenin sağlık açısından da pek çok faydası olduğunu biliyoruz. Kan bağışı hayat kurtarır, bir gün size de lazım olabilir duygu ve inancıyla kan bağışında bulunduk. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kan bağışında bulunan personel de kan vererek hem başkalarının hayatını kurtarma, bir insanın sağlığına kavuşmasına katkı sağlama gibi çok ulvi bir insanlık görevini yerine getirmenin yanında kendi sağlığını da güçlendirmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını, herkesi kan bağışına davet ettiklerini ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39