• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kocasinan Kar Kaplanlarını Karsız Ağırladı

Kocasinan Kar Kaplanlarını Karsız Ağırladı
Kış aylarında kar banyosu yapan kar kaplanları Kocasinan Belediye Başkan Bekir Yıldız’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Bekir Yıldız, kar kaplanlarının Kayseri’de toplu spor ve yürüyüş kültürünün yerleşmesinde önemli bir paya sahip olduklarını söyledi.

Esas teşekkür edilecek insanlar sizlersiniz, siz burada öncüsünüz şeklinde konuşmasına başlayan Başkan Bekir Yıldız,” Beden hareketinin ne kadar insana elzem olduğunu bilen, hareket halinde, cevval, faal insanlarsınız. Parklara yürüyecek yollar yaptırdık. Ben istiyorum ki insanlar parka insin, insanlardan kastım da daha ziyade hanımlar. Hanımlar parka insin. Erciyes Üniversitesi ile yüz binlerce broşür bastırdık. Kardiyoloji bölümüyle anlaştık, yürümenin lüzumlu olduğunu anlattık” dedi.

Başkan Bekir Yıldız,” Sizlerin bu parklardaki yürüme öncülüğünüzden daha sonra Kızıltepe, Ali Dağı, Erciyes’te siz önde giderken arkadan yüzlerce grup teşekkül etti. Bu şehirde sabah kalktığımızda her parkta bir yürüyüş grubu var. Her yürüyüş grubunun kulvarı var. Farklı farklı bir alışkanlık haline geldi. Tarihe dost coğrafyaya dost olacaksınız” diye konuştu.

Dernek Başkanı Halim Demir de yaptığı konuşmada “Biz Kar Kaplanları Yeminli Doğa ve Çevre Dostları Derneği olarak olağan genel kurulumuzu tamamladık. Yeni yönetim kurulunu da oluşturduk. Yönetim kurulu olarak çalışmalarınız ve herkese olduğu gibi bize de yardımlarınız, şehrimize hizmetlerinizden son derece memnunuz. Olağanüstü çalışmalarınız var. Kayseri’de doğa yürüyüşleri yapan aktif 58 grup var. Ayrıca Sümer’de spor tesislerinde de genel kondisyon çalışıyoruz” dedi.

Soğuğa alışık, kar ve buz banyosu yapan kaplanlar Kocasinan’da kar bulamadığı gibi Başkan Bekir Yıldız’ın sıcak sohbetiyle iyice terledi. Üyeler Başkan Bekir Yıldız’a “Başarılı çalışmalarınızı takip ediyoruz, feyiz alıyor, iftihar ediyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39