• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

KOCASİNAN TEŞKİLAT VE TANER YILDIZ'IN TRAMVAYDA “EVET” YOLCULUĞU

KOCASİNAN TEŞKİLAT VE TANER YILDIZ'IN TRAMVAYDA “EVET” YOLCULUĞU
Hükümet Sistemini anlattı.

Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile birlikte hem Tramrayda yolculuk yaptı hem de kömürcüler sitesiyle Oto Galericiler sitesini ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflarla keyifli sohbetlere imza atan AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

İlk olarak Oto Galericiler ve Kömürcüler Sitesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret edip, sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet eden AK Parti heyeti, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ‘Evet’ çağrısında bulundu. Esnaflarla görüşen Taner Yıldız ve beraberindekiler, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunarak, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Heyeti güler yüzle karşılayan esnaflar, Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.



Taner Yıldız’ın, çay ocağının içinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Biz Allah’in izni ile vatandaşımıza güveniyoruz, vatandaşa güvenmeyenler düşünsün. Çünkü biz doğru olduğuna inandığımızı savunuyoruz. O yüzden sizlerden 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu bekliyoruz.” dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, daha güçlü ve Yeni Türkiye için gece- gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, “16 Nisan’a kadar, ev ev, cadde cadde, mahalle mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Geleceğin teminatı evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmak istiyorsak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için 16 Nisan ‘da ‘Evet’ demeliyiz. Yeni sistemle birlikte Türkiye’de her alanda büyüme hızlanacak ve 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.



AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ise referandumda çıkacak ‘Evet’ oyu ile Türkiye’de istikrarın kalıcı hale geleceğini vurgulayarak, “Gayemiz Kocasinan sınırları içerisinde görüşmediğimiz bir vatandaş kalmaması düsturuyla hareket ederek, 16 Nisan için ilçe sakinlerinden destek istemek, güçlü ve büyük Türkiye için ele ele çalışmaktır.” diye konuştu.

Taner Yıldız ve beraberindekiler daha sonra, tramray durağına giderek vatandaşlarla sohbet edip, tramrayla yolculuk yaptı. AK Parti heyeti, yolculuk esnasında vatandaşların derdini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç’tan oluşan heyet, ziyaret ettikleri her yerden ve sohbet ettikleri her vatandaştan “EVET” sözüyle tam destek aldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39