• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KOCASİNAN TURU SÜRÜYOR

KOCASİNAN TURU SÜRÜYOR
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,ZİYA GÖKALP, YENİDOĞAN VE ORUÇREİS YENİ PROJELERLE ŞANTİYEYE DÖNÜŞECEK

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan ilçemiz gerçekleştirilecek yatırımlarla bir şantiyeye dönüşecek" diye konuştu.

Kocasinan halkının bu yatırımlarla daha çağdaş, müreffeh ve konforlu bir yaşam sürdüreceğini vurgulayan Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp,Yenidoğan ve Oruçreis mahallelerinin önümüzdeki yıl tam bir şantiye görünümüne gireceğini kaydetti.

ZİYA GÖKALP MEYDAN PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ Ömer Faruk Hamurcu ile “Altın Taksi” turuna çıkan ve projelerini yerinde anlatan Çolakbayrakdar ilk olarak Ziya Gökalp Mahallesi’nde bu yıl başlayacak meydan projesini anlattı.

Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak, projelere imza atacaklarını belirten Çolakbayrakdar,”Ziya Gökalp mahallesi için yeni bir projemiz var.Pazar yerinin olduğu yerde, sağda solda önceden yapılmış dükkanlar ve iş yerleri vardı.Onların hepsini merkez havasında bir araya toplayıp hem pazar, hem ticaret bölgesi, hem de burada bir sosyal merkez yapacağız.

Projelendirmesi tamamlandı.İnşallah en yakın zamanda burası ihaleye çıkacak.Burasını Ziya Gökalp mahallemize kazandıracağız.Ziya Gökalp’te yaşayan hemşerilerimiz önümüzdeki yıl buradan hizmet almaya başlayacaklar.Bölgeye yakışır iyi bir hizmet olacak inşallah” diye konuştu.

YENİDOĞAN KENTSEL DÖNÜŞÜMLE YENİDEN DOĞACAK! Ziya Gökalp’te kalan bölgeleri yenileyip değiştirdikten sonra Yenidoğan'da da dönüşüm planladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar,”Yenidoğan mahallesinin tek katlı olması, yeşille iç içe olması güzel, ama yapılaşma şartları uygun değil.

Bu yapılaşma şartlarını ortadan kaldırmak lazım.Çağın gereklilikleri ne ise ona uygun bir şekilde burada değişimi dönüşümü yapmak lazım.Bu bölgelerde kentsel dönüşümü başlatacağız. Bu yıl başlayacağımız yerlerden bir tanesi de burası olacak.

Yeni Kocasinan, yeni Kocasinan diyoruz ya bunlarla birlikte diyoruz yeni Kocasinan’ı. Yeni Kocasinan, Ziya Gökalp’te, Yenidoğan’da inşallah başlayacak ve bu dönüşüm devam edecek. Yenidoğan’da artık değişmesi dönüşmesi elzem olan yerlerden bir tanesi.En kısa zamanda bu değişim olacak” dedi

BÜYÜKŞEHİR ORTA YOL'U BİTİRİYOR Orta Yol çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Çolakbayrakdar,”Orta Yol’un 9 km kanal ıslah çalışmalarını 2015 yılında tamamladık.Şimdi bu 9 km kısmın yol çalışmaları Büyükşehir belediyemiz tarafından devam ettiriliyor.Yol belli bir yönden gidiş geliş olarak açık.Önümüzdeki yıl burada çok konforlu şekilde seyahat edilebilir durumda olacak.Orta Yol olarak kullanıyoruz ama en kısa zamanda buna da bir ad vermek lazım” şeklinde konuştu.

ORUÇREİS’E KOCASİNAN ELİ DEĞECEK Çolakbayrakdar,” Elimizin değeceği yerlerden bir tanesi de Oruçreis olacak.Oruçreis mahallesine de en kısa zamanda Kocasinan eli değecek.Burada bir değişim dönüşümle hak ettiği şekilde yeni Kocasinan’da yerini alacak.Buralar hakikaten bakir yerler güzel yerler.İyi değişir dönüştürürsek şehrin rahat bir şekilde yapılaşabileceği yaşam alanlarının ticaret alanlarını ulaşabileceği yerler olacak” ifadelerini kullandı ÖZHASEKİ VE BEKİR YILDIZ’IN EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK Mobilya Kent projesinin şehrimize çok önemli katkı sağlayacağının altını da çizen Çolakbayrakdar,”Mobilya Kent’te hakikaten önem verdiğimiz bir projemiz.Belediye olarak ciddi manada destek verdiğimiz projemiz.Sağ olsun Bekir ağabey zamanında başlayıp gelen bir proje.Özhaseki başkan ve Bekir ağabeyin bu projede çok büyük emekleri var ve buradaki gayretli çalışmalarımız hala devam ediyor.Sadece konut ve yaşam bölgeleri değil, ticaret bölgeleri de bizim sınırlarımız içerisin de yer alıyor.Oldukça fazla ticaret bölgelerimiz var.Bunlara da hizmet veriyoruz.Her bölgenin de ihtiyaçları farklı farklı.Burada farklı hizmetleri yürütüyoruz farklı beklentileri ölçüyoruz.Farklı beklentileri yerine getiriyoruz.Artık burası ticaret bölgesi olma yolunda hızlıca ilerliyor.Keresteciler sitesi de buraya taşınıyor.800 esnafın çalışacağı bir bölge.60 bin metrekare kaldırım imalatı yaptık.Yol ile ilgilide çalışmalarımız devam ediyor.İnşallah bu yıl yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız” diye sözlerini tamamladı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39