• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KOCASİNAN ZİRAAT ODALARI KAYSERİ ŞEKER’DE

KOCASİNAN ZİRAAT ODALARI KAYSERİ ŞEKER’DE
Kayseri ve civar illerde faaliyet gösteren Ziraat Odası Başkanları, kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek ‘İstikrar sürsün’ mesajı verdi.
Sarız, Tomarza, Sarıoğlan, Kocasinan, Felahiye, Pınarbaşı, Bünyan, Yeşilhisar, Develi, İncesu, Boğazlıyan, Çandır, Yenifakılı, Sarıkaya, Şarkışla, Gemerek, Melikgazi ilçe Ziraat Odası Başkanları, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Yönetim kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Şirketin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Oda Başkanları, İstikrarın sürdürülebilmesi ve yapılan başarılı çalışmaları devam edebilmesi adına tüm üreticilerin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirtti.

Göl tesislerinde gerçekleşen ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kulu Üyesi Hurşit Dede ve üst düzey yöneticilerinde bulunduğu ziyarette; Kayseri Şeker Fabrikasının mevcut durumu, çiftçi odaklı yatırımlar ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde yaklaşan seçim süreci konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, pancar üreticilerinin artık daha bilinç olduğunun altını çizdi. Akay, “Kayseri Şeker Fabrikası’nda görev aldığımız günden bu yana, şükürler olsun ki; birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başardık. Biz, bize göre yapabildiğimizin en iyisini yapma gayretini gösterdik. Ancak sizlerinde çiftçi temsilcileri olarak yaptığımız işler ve girilen seçim süreci hakkında neler düşündüğünüzü bilmek ve sizlerle istişare yapmak üzere burada toplandık. Attığımız her adım, çiftçimizin geleceğini garanti altına almak, çiftçimizin refah içerisinde ekimini yapabilmesi ve yaşaması içindir. Seçim kararını alırken bile bunu düşünerek hareket ettik ve bugüne kadar çiftçimizin istikrara olan inancını sarsmamak adına kooperatifi ve fabrikayı seçim atmosferinden uzak tutmaya çalıştık; Üretimden tüketime, ekimden hasada kadar her alanda daha da bilinçlenen çiftçimiz artık kendi geleceklerini tayin edebilecek kararları daha da sağlıklı bir şekilde verebilecektir” şeklinde konuştu.

Toplantıda oda başkanları da söz alarak, yapılan icraatlardan memnun olduklarını, istikrardan yana olduklarını dile getirirken, bu seçimin tüm bölge çiftçilerine hayırlı olması dileklerini dile getirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39