• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Kocasinan'da 16 gündem maddesi karara bağlandı

Kocasinan'da 16 gündem maddesi karara bağlandı
Kocasinan gelişiyor, KAYÇEV büyüyor

www.kayserinews.com

güncel haber sitesi

Reklam verebilirsinizTELEFON 0352 231 31 39

Kocasinan Belediyesi, Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında, 16 gündem maddesini görüşülerek karara bağlandı. 


Toplantıda, yüzde 97 hissesi Kocasinan Belediyesi’ne ait olan geri dönüşüm tesisi KAYÇEV’in sermaye artışına oy birliğiyle karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, KAYÇEV’inAnadolu’da tek ve en modern geri dönüşüm tesisi olduğunu vurguladı.

20161003aw863632_01.jpg
Kocasinan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden Kocasinan Belediyesi Meclis Salon'unda gerçekleştirilen meclis toplantısında, ilk olarak Kocasinan Belediyesinin 2017 mali yılına ait performans programı görüşülerek, oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda daha sonra, Oymaağaç, Hoca Ahmet Yesevi ve Yenidoğan Mahallerinde, imar komisyonu raporları da görüşülüp İman Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.Kocasinan İlçe sınırları dahilinde asansörlerin muayenesini gerçekleştirmek üzere herhangi bir A tipi muayene kuruluşu ile protokol imzalamak üzere Belediye Başkanı veya görevlendireceği kişiye imza yetkisi verilmesinin görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.


Toplantıda ayrıca, yüzde 97 hissesi Kocasinan Belediyesi’ne ait olan geri dönüşüm tesisi KAYÇEV’in sermaye artışı Başkan Çolakbayrakdar’ın “Yüzde 97 hisse sahibiyle Kocasinan Belediyesi’ne ait olan geri dönüşüm tesisi, Çevre Teknolojileri ve Enerji San. Tic. A.Ş. ’nin ilçe sakinlerine daha iyi hizmet sunabilmek adına sermaye artımının 4 Milyon TL yükselmesini oylarınıza sunuyorum” sözleriyle oylandı. Oy birliğiyle kabul edilen kararın ardından açıklama yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, KAYÇEV’in Anadolu’da tek ve en modern geri dönüşüm tesisi olduğunu vurgulayarak “Kocasinan geliştikçe KAYÇEV büyüyor” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar’ın alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasının ardından toplantı sona erdi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39